...

Smykker til enhver lejlighed!

Del

Hos Nirbana forhandler og designer vi smykker der passer enhver lejlighed. Uanset om du skal til en fødselsdag, bryllup eller om du blot skal ud at spille golf – så har vi smykket til dig. Vi er stolte og beærede over vores smykker, som vi mener bærer et unikt og skandinavisk design, som passer alle! Vores smykker er håndlavede i Danmark, og selvfølgelig produceret i de bedste materialer! I denne guide vil vi komme med et par bud på, hvilke smykker der passer fødselsdagsfesten, brylluppet og motionsdagen.

Fødselsdagsfesten

Skal du til en hyggelig familiefødselsdag, eller skal du fejre din vens runde fødselsdag? Så har vi med garanti et smykke, som passer ind i de festlige begivenheder. En fødselsdag kan både stå på en casual og formel dresscode. Derfor er det oplagt at finde et smykke, som både er diskret men samtidig unikt. Hos Nirbana anbefaler vi derfor armbånd til mænd såsom vores 8mm Destin Armbånd, eller vores halskæder til mænd såsom modellen Carbo Halskæde til Mænd. Med disse modeller går du aldrig galt i byen, og du kommer til at fremstå velklædt og stilren – uden at blive kedelig i tøjet!

Bryllupsfesten

Er du inviteret til en flot og dejlig bryllupsfest? Så må man godt stadse sig en smule mere op end normalt. Her er dresscoden altid: Se så piv godt ud, som du kan! Find de flotte smykker frem, og den flotte kjole eller det lækre jakkesæt. Da en sådan begivenhed aldrig må gå i glemmebogen, er det vigtigt at man gør noget ekstraordinært ud af sin beklædning. Her anbefaler vi at man går en smule op i kaliber, og vælger et smykke som er en smule mere sprudlende! men som samtidig er yndigt og elegant! Vi anbefaler eksempelvis vores swarovski tori armbånd, eller vores blazer armbånd – som er ideelle til brylluppet!

Skal du ud at dyrke sport?

Så kan man sagtens tage et pænt smykke på, som giver et pift til outfittet om end man spiller golf eller cykler en tur i lækkert cykeltøj. Mange atleter anvender særligt magnetarmbånd, som faktisk er med til at give atleter en øget oplevelse af balance. Dette er vigtigt særligt når man spiller golf! Derfor kan man fordel købe et magnetarmbånd hos os. Vi anbefaler eksempelvis vores magnetarmbånd i sort og guld, som er utrolig eftertragtede!

Vi håber at dette indlæg har givet lidt inspiration når du skal klæde dig på til den næste begivenhed, eller blot en dag på golfbanen! Er du i tvivl om dit næste køb er du mere end velkommen til at kontakte os her!

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment