...

Sådan måler man sit håndled korrekt

VIGTIG INFORMATION OM SPECIELLE STØRRELSER

Da armbånd i speciel størrelse skal produceres fra bunden, skal der forventes lidt ekstra leveringstid. Vi gør alt i vores magt for at få dem klar til dig, så hurtigt som muligt.
Lige nu er der kun ca. 2 ekstra leveringsdage på specielle størrelser.

 

Perfekt pasform
Vil du gerne tjekke om vores standard armbånd mål passer perfekt til dig, så kan du benytte denne fremgangsmåde. Bemærk at det er helt samme fremgangsmåde for alle vores armbånd, uanset om det er Perle- eller Læderarmbånd.

Skulle dit mål falde uden for vores standard størrelse, så kan vi naturligvis producere et armbånd, så det passer perfekt til dig.

Det er yderst afgørende at målet der oplyses ved bestilling af specielle størrelser, tages fuldstændigt efter disse foreskrifter. Alle andre mål vil ikke give den perfekte pasform.

Sådan måler du dit håndled

Hvis muligt, benyt da et fleksibelt målebånd, eventuelt et sy-målearmbånd, og tag et STRAMT mål på håndleddet der hvor armbåndet skal sidde.

Det er VIGTIGT at du ikke ligger ekstra cm. til det stramme mål du tager, da vi ud fra det mål du oplyser os, selv vil beregne det ekstra “luft” der skal til for at armbåndet kommer til at sidde perfekt.

Sådan måles med snor

Hvis du ikke har et fleksibelt målebånd, så er her vist en anden mulighed for at tage et korrekt mål. Find en snor, som du vikler rundt om håndleddet, der hvor armbåndet skal sidde. Find herefter en lineal eller tommestok og mål længden på snoren.

Standard størrelser på vores armbånd:
Mænd: 17,0 til 19,0 cm. Kvinder: 15,5 til 17,0 cm.

Falder dit mål udenfor vores standard størrelser, så leverer vi alle vores armbånd i en størrelse der passer dig perfekt. Sæt blot flueben i boksen “Ønsker du speciel størrelse?” under produktet du ønsker at bestille og skriv så dit stramme håndledsmål i feltet der kommer frem.

BEMÆRK: Det er meget vigtigt at det noterede mål oplyst til os når du bestiller, er taget præcist efter forskrifterne på denne side.

Bemærk at specielle størrelser tager ekstra produktionstid, og dermed leveringsdage.

Har du spørgsmål til ovenstående så håber vi at høre fra dig. Kontakt os her

 

Smykker i verdensklasse
Vores designersmykker er i en klasse helt for sig, med en kvalitet og udførsel som siden 2010 er udviklet til perfektion. Intet er overladt til tilfældigheder, uanset om det er udvælgelse af materiale og sten, test og ægthed, og ikke mindst vores produktion der overgår alt andet du ser. Det er dansk design og dansk produktion når det er bedst.

Nirbana Soul er smykker der er fremstillet til at blive brugt hver dag, og vil grundet brugen af eksklusive materialer og professionel produktion, beholde deres glans og fasthed i meget lang tid fremover.

Vi er ganske enkelt eksperter i denne typer smykker. Prøv selv, og du vil med garanti ikke blive skuffet.

Nirbana tester stenenes kvalitet

Læs også om > Detaljer om vores unikke kvalitet

Læs også om > Korrekt vedligeholdelse af vores smykker