...

Vedligeholdelse af Nirbana Soul & Dusk to Dawn smykker

Alle smykker, det være sig armbånd eller halskæder designede og producerede af Nirbana Soul er 100% ægte håndværk. Hvilket vil sige at alt fra sten til bindinger er menneskeligt håndarbejde i sin fineste form.

Alle smykke kreationer er designet af højeste materiale kvalitet, lige fra vores halvædelstene og til vores specialfremstillede tråd, æsker m.m.
Hvis vores smykker bliver behandlede med kærlighed og let pleje vil du oplevet at smykkerne bliver ved med at holde deres glans og udstråling i meget langt tid.

For at vedligeholde dine smykker korrekt er der nogle få råd som er gode at følge.

  • Vi anbefaler, du tager dine smykker af når du bader / vasker hænder, ligger ved pool eller ved havet.
  • at du ikke sover med smykkerne.
  • at du ikke eller deltager i sportsaktiviteter mens du bærer smykker eller udsætte det for enhver anden form for hårdhændet behandling.
  • at du aldrig bringe dine smykker i kontakt med parfume, creme, sæber eller kemikalier af nogen art.
  • at du undgår brugen af enhver form for ultralydsrenser, som potentielt kan forårsage at stensætninger kan blive løste eller direkte falde af.

Vi anbefaler at du blot aftørrer og rengør dine smykker med en blød fugtig klud efter du har brugt dem. Dette vil være nok til at holde dem pæne og skinnende i meget langt tid. Vær ekstra påpasselig med smykker som indeholder små krystaller. Disse er af natur meget skrøbelige og ude af stand til at modstå hårdhændet behandling.

Du skal være opmærksom på, at alle sølv, guld og platin belægninger og plating kan og vil fortage sig efter en periode. Holdbarheden afhænger af mange faktorer så som den generelle behandling da plating ikke tåler kemikalier, sæber osv. Visse mennesker har desuden en mere syreholdig sved, som også kan påvirke holdbarheden af enhver plating.

Sølv og guld plating vil naturligt oxidere og blive mørkt over tid og ved helt normal brug. Disse platings kan ofte pudses som normalt sølv. Blot foretag en forsigtig pudsning.

Vil du gerne gå helt ned i detaljer mht. rengøring og vedligeholdelse af specielle stene, så anbefaler vi at søge efter fyldestgørende oplysninger i faglitteratur om omsorg for ædel-og halvædelsten. For alle sten er unikke og kræver hver især en særlig behandling.

Overholder du vores simple anbefalinger om vedligeholdelse vil du kunne nyde dine smykker i rigtigt lang tid fremover.

Vi gør opmærksomt på at vores garanti ikke dækker skader der opstår som følge af almindeligt slid fra dagligt brug og / eller misligholdelse eller misbrug af nogen art. Forvent at specielt macrame stensmykker er knyttet med en tynd center specialtråd på kun ca. 1,1 mm. og at denne tråd uanset den ekstreme kvalitet, VIL blive slidt hvis armbåndet tages af og på ofte. Knækker din tråd, så tilbyder vi en en “omknytning” service, hvor vi udskifter hele trådsættet på dit armbånd for en lille pris. Læs mere om vores omknytning service og pris her, hvor du også bestiller din omknytning: OMKNYTNING AF DIT ARMBÅND