Information om vores smykker

Smykker i verdensklasseSmykker i verdensklasse

Macramé og ægte lædersmykker er en kunstart der ud over ekstrem præcision, også kræver de korrekt udviklede materialer. Derfor skal sten, krystaller, metaller, læder og ikke mindst tråd udvælges og produceres med meget stor omhu. En omhu og kvalitet der kun opnås gennem langtvarende og gode samarbejdspartnere og leverandører rundt i verden.

Vores smykker er i en klasse helt for sig, med en kvalitet og udførsel som siden 2010 er udviklet til perfektion. En perfektion som kun har kunne lade sig gøre via produktion i Danmark og Scandinavien.

Nirbana Soul, Savage og Dusk to Dawn smykker er fremstillet til at blive brugt, og vil grundet brugen af vores eksklusive udvalgte materialer og professionel produktion, beholde deres glans og fasthed i meget længere tid end man normalt ser for denne type af design smykker.

Alle vores smykker er 100% håndlavede og kontrolleret individuelt for at sikre en ensartet og høj kvalitet. Din garanti for en god oplevelse.

Vi er ganske enkelt eksperter i denne typer smykker.

 

Ægte sten, krystaller og ædelstenNirbana tester stenenes kvalitet

For at kunne levere de bedste kvaliteter og finde de mere sjældne materialer, sourcer vi i dag alle vores sten, ædelsten og metaller rundt i hele verden hvor de enkelte materialer forefindes. Alle elementer som benyttes i vores perlesmykker, uanset om det er ædelsten, halvædelsten, krystaller eller metaller er alle ægte og gennemtestede, enten gennem eget testlab eller grammologiske certificeringer, og vi benytter ikke komposit, syntetiske eller malede sten, da disse aldrig vil opnå en reel og acceptabel holdbarhed, glans eller eksklusivitet.

Nirbana Soul arbejder desuden med den Østriske smykkeproducent SWAROVSKI, som leverer os forskellige af deres ”elements” som indgår i hovedsageligt vores designs til kvinder. Disse smukke og feminine elementer lever helt op til vores filosofi og krav til ekstrem kvalitet og er uhyre populære blandt vores mange kunder.

Alle vores sten og metaller er naturligvis allergitestede.

 

Specieltudviklet > 5 core < knyttetrådSpecieludviklet knyttetråd

En af de store hemmeligheder i et perkekt macramé armbånd eller smykke generelt, er tråden der benyttes til at knytte med. Vores tråd som er fra kun 1,1 mm. tyk, har en ekstra slidstyrke der gør at smykkerne kan holde i meget lang tid. Det gør at smykkerne beholder sin fasthed i fletningen, som bevirker at smykket er fast og føles som nyt. Tråden vi bruger kan ikke strækkes, og det bevirker at smykket altid er stramt og ikke slides unødigt.

Tråden der benyttes til Nirbana Soul og Dusk to Dawn smykkerne er specialudviklet, og har taget over et år at optimere til perfektion. Processen af selve fletningen af denne tråd er en virkelig krævende proces, der styres af optimerede præcisions flettemaskiner som kører i døgndrift da selve fletteprocessen tager over 5 minutter pr. meter tråd der flettes.

Selve tråden indeholder en kerne af 5 faste langsgående tråde, hvorom der flettes en ekstrem fast “skal”. (Nærmest som den gamle stil i et elkabel med flettet stof omkring), garntypen der benyttes er 100% syntestisk, som er vigtig for at kunne opnå alle de ønskede egenskaber, og for at holde armbåndet fri for bakterier og samtidigt at gøre smykket mindre sårbar overfor påvirkninger af vædsker. Tråden er naturligvis allergitestet.

Læder
Ægte italiens læder

I SAVAGE lædersmykke serien benyttes kun ægte læder, og hvor muligt, kernelæder som har en egenskab der kun gør læderet flottere med brug og tid. Det meste læder hentes i Italien som gennem 100’vis af år har udviklet de lækreste og finete læderprodukter. Mindre kan naturligvis ikke gøre det, da lædersmykker skal kunne holde til lidt af hvert. Alle vores lædertyper er naturligvis gennemtestede for kemiske tilsætninger og overholder de strengeste regler og betingelser. Der testes for, bly, Azo, PCP, formaldehyd, cadmium og cromium.

 

Låsesystem med Nirbana Soul LogoLåsesten med Nirbana Soul logo

Igen er der ingen kompromisser, og belært af en smykkeproduktion siden 2010, skal disse enheder være ekstra slidstærke, uanset om det er guld eller sølv versionen. Og alle ”sølvlåse” i Nirbana Soul smykker er i dag i massiv 316 stål. Og derfor helt uopslidelige. Vores guld, og rosenguld låse er belagt med et tykt lag ægte guld, og derefter behandlet med vores helt unikke ”diamond sealing”.

Perfekt pasform – Specielt designet

Et armbånd skal sidde perfekt, og er du i tvivl om vores standard størrelser i armbånd passer præcist til dig, så klik her og se, hvordan du kan måle dit håndled og hvad du skal gøre, hvis du behøver en speciel størrelse. Læs mere her

Sådan måler du dit håndled

Lidt flere informationer om os og vores smykker

Størrelse for armbånd til kvinder: Justerbare og passer typisk til et håndled mellem ca. 15,5 til 17,0 cm. (Stramt målt på håndledet)
Se her hvordan du måler dit håndled korrekt

Størrelse for armbånd til mænd: Justerbare og passer typisk til et håndled mellem ca. 17,0 til 19,0 cm. (Stramt målt på håndledet)
Se her hvordan du måler dit håndled korrekt

Farvene på armbåndenes perler kan variere svagt fra de farver der er vist på billederne. Ligeledes kan diameteren på stenene også afvige minimalt, da der udelukkende benyttes naturlige sten og krystaller.

Da vi arbejder med ægte læder vil indfarvning og mønster kunne variere en smule. Men vi arbejder altid ud fra at levere et så ensartet smykke som muligt.

Alle armbånd er 100% håndlavede og kontrolleret individuelt for at sikre en ensartet og høj kvalitet.

Vores armbånd produceres i Danmark / EU for at opnå den højeste mulige kvalitet.

For at bevare perlernes glød, skal du undgå at bade med armbåndet, eller få det i kontakt med parfume, ammoniak eller andre kemikalier. Undgå også rensning med ultralyd.

Læs her mere om, hvordan du passer bedst på dine smykker

Har du spørgsmål omkring vores smykker, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Du kan finde kontaktdetaljer her