...

Guide: Find de perfekte smykker til alle typer mænd

Del

Før i tiden har det været normalt at smykker var noget som var forbeholdt kvinder. Tiderne er heldigvis skiftet og i dag ser du mange vidt forskellige typer af smykker til mænd i modebilledet. Smykker er, i sin kerne, blot et personligt udtryk, og kan derfor med lethed bruges af begge køn. Vi hjælper dig her med at navigere i vores store sortiment af smykker til mænd.

Generelt om smykker til mænd

Smykker er traditionelt blevet associeret med feminin ynde og skrøbelighed. I dag er smykker dog så meget mere end dét. Særligt er smykker til mænd ofte både maskuline og robuste. Alle smykker fra Nirbana Soul, både dem til mænd og til kvinder, er af højeste kvalitet og håndværk, og alt du finder hos os er designet i Danmark. Smykkerne er udelukkende produceret i materialer der er gennemførligt kvalitetstestede og holdbare. Du kan altså være sikker på, at smykkerne både er behagelige at have på, og er meget holdbare. Samtidigt holder vi vores priser meget lave i forhold til kvaliteten. Vi håber, at du vil gå med vores smykker længe – det er dét, de er skabt til. Derfor er det også meget vigtigt, at du vælger de helt perfekte smykker til dig.

Smykker til den spirituelle mand

Blandt vores sortiment af smykker til mænd er der en del smykker med ikoner af religiøs eller spirituel karakter. Tilhører du fx en buddhistisk, hinduistisk eller kristen tro, kan du finde både halskæder og armbånd til mænd med ikoner der passer til dig. Derudover kan du også købe individuelle vedhæng med lignende ikoner.

Er du mere spirituel end egentlig religiøs, har vi et stort sortiment af armbånd, der er produceret med sten der gennem historien er blevet tillagt egenskaber, der kan overføres til ejeren. Disse Powersten armbånd til mænd kan med fordel bæres flere sammen, for at få gavn af flere sten og krystaller på én gang. Er du ikke i forvejen ekspert på området, har vi samlet en oversigt over stenenes kræfter. Denne kan du læse enten før eller efter du udvælger et smykke. Du kan bl.a anvende oversigten til at finde smykker med de kræfter du søger. Derudover kan du anvende den til at se, hvilke kræfter dét smykke du er faldet for tillægges. Der er også en del af smykkerne i vores ‘almindelige’ sortiment der indeholder disse kraftfulde sten.

Smykker til den trendy mand

Smykker til mænd af en trendy og ung karakter, skal ofte være ‘cool’ og minimalistiske i udtrykket. Her kan simple halskæder med det populære og velkendte dogtag være helt perfekt. Vi har en del halskæder med dogtags i vores sortiment af halskæder til mænd. De er alle unikke og detaljerede, og vil derfor skille sig ud fra mængden af andre dogtags.

Leder du i stedet specifikt efter et armbånd til mænd, er der med garanti noget for dig i vores sortiment. Udover vores ikoniske armbånd i perler og Macramé, har vi også mange forskellige armbånd i læder og slangeskind. Disse unikke, minimalistiske og rå armbånd er perfekte til alle der vil udstråle stil og ung energi.

Smykker til den klassiske mand

Er du mest til det helt klassiske, findes der alligevel smykker til mænd der altid fungerer – ure. Hos Nirbana Soul producerer vi fantastiske armbåndsure i mange forskellige designs. Der er både minimalistisk, detaljerede, små og store ure – kort sagt, noget for enhver smag. Derudover er der mulighed for at købe et ur i sæt med et armbånd. De 2 smykker i sættet er udvalgt til at matche godt, og du sparer mange penge på at købe sættet, frem for at købe produkterne hver for sig.

Uanset hvilken type mand du er, kan du finde et smykke der passer perfekt til dig. Har du nogle spørgsmål eller specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classic Delux Black/Rosegold

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment