De perfekte halskæder til mænd og kvinder

Del

Hos Nirbana soul er vi af den overbevisning at halskæder ikke kun er til kvinder. Halskæder er lige så meget til mænd og vi har der derfor designet halskæder til begge køn. Vi går meget op i designet af alle vores halskæder (og andre smykker), og skaber smukke produkter både i maskulin, feminin og unisex stil. Der er mange lækre designs at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Halskæder til både mænd og kvinder

Mange af vores designs findes både til mænd og til kvinder. Vores halskæder er lavet med lækre og hårdføre naturmaterialer og perler, der kan bæres af alle. Du kan altså nemt finde en halskæde til mænd, der matcher perfekt med en halskæde til kvinder så du kan få noget som kan bæres som par. Vores armbånd og halskæder er produceret af de samme materialer og du vil derfor nemt kunne finde en halskæde, som vil passe perfekt med det armbånd du måtte ønske. Vil du også gerne matche med din kærestes armbånd, så har vi en hel sektion af matchende armbånd til ham/hende.

Stål halskæde med dogtag

I vores sortiment af halskæder til mænd har vi en håndfuld af de meget populære halskæder med dogtag. Vores dogtags er dog ikke bare simple metalplader med enkelte bogstaver trykt. I stedet har vi valgt at køre med dogtags i et design du ikke finder andre steder. Vores smykker er designede efter at pryde ethvert outfit!

Halskæder med religiøse symboler

Mange mennesker der tilhører en bestemt religion, vælger at inkludere denne del af deres identitet i deres smykker. Dette kan være en fantastisk flot og moderne måde at tilkendegive sin tro på. Som oftest opfattes det også som en nutidig og diskret måde at gøre det på. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at smykket pynter imens. Derudover er en del af disse smykker blevet moderne at bære, også selvom man ikke er synderligt religiøs. Dette gælder i særdeleshed halskæden med kors.

Vi har et bredt udvalg af smykker med en form for religiøs symbolik. Vi har mange forskellige versioner af den klassiske halskæde med kors, både til mænd og til kvinder. Disse halskæder er alle meget varierende i design, og der er derfor noget for enhver smag. Derudover har vi halskæder med mere unikke religiøse symboler. Dette gælder bl.a. Denne Buddha halskæde til mænd, samt flere flotte Ganesha halskæder til både mænd og kvinder. Der er altså også meget at vælge imellem, for dig der identificerer dig med de mere spirituelle og ikke-vestlige trosretninger, Buddhisme og Hinduisme.

Det perfekte vedhæng til en halskæde

Måske har du allerede en halskæde i forvejen, men mangler en måde at pifte den op på. Det kan du gøre med et nyt, lækkert vedhæng. Vedhængende er lette at fæstne i en allerede eksisterende halskæde, og er alle af udsøgt kvalitet. Der er rigtig mange forskellige vedhæng at vælge imellem. Du kan derfor gøre dit eksisterende smykke helt unikt ved at tilføje det ét af vores vedhæng.

Ganesha halskæde - White

Har du nogen spørgsmål vedrørende vores halskæder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment