Magnetarmbånd til den sporty mand

Del

Magnetarmbånd til den sporty mand

Hos Nirbana Soul anvender vi mange forskellige sten i vores armbånd. Mange af stenene er igennem tiden blevet tillagt forskellige styrker, kræfter og egenskaber. Det siges, at disse egenskaber kan overføres til os mennesker, når vi bærer smykkerne. Særligt nogle stens egenskaber er bredt anerkendt. Dette gælder særligt magnetiske sten, der bliver anvendt af mange sportsudøvere.

Det funktionelle armbånd

Magnetiske armbånd er blandt mange sportsudøvere kendt for at have forskellige gode egenskaber, der forbedrer din præstation. Særligt bliver de magnetiske sten tillagt at afhjælpe ledsmerter, og forbedre dit kredsløb. Dette resulterer i at de fremmer restitutionsprocessen mellem træninger, netop fordi de stimulerer kroppen til at udskille affaldsstoffer. Derudover virker armbåndet også smertelindrende ved forstrukkede og trætte led.

Alt i alt er et armbånd med magnetiske egenskaber mere end bare pynt. Det kan anvendes til at forfine din sportslige præstation, eller til at forkorte dine hvileperioder. Derfor bliver de ofte anvendt af meget dygtige og ambitiøse sportsfolk, der investerer meget i at forbedre deres sportslige præstationer gennem massage, en sportspsykolog, magnetbehandling m.m. Dog er magnetarmbånd så lette og relativt billige at anskaffe sig, at de kan anbefales til alle der ønsker en bedre sportsoplevelse. Dette gælder altså også de mere afslappede udøvere.

Magnetarmbånd til golf

De magnetiske armbånd kan gavne udøvere i alle former for sport, særligt ift. Restitution. Dog findes der én sportsgren, hvor magnetarmbånd både er meget kendte, og tilegnes flere forskellige egenskaber. Der er tale om golf, hvor stort set alle udøvere har hørt om tendensen. Her bliver magnetarmbånd dog også tillagt andre egenskaber, der er med til at forbedre den sportslige præstation. Mange beskriver, at deres magnetarmbånd giver dem mere energi, og gør deres slag mere præcise, samt deres balance bedre. Mange er også begyndt at bære dem til cykeltræningen sammen med deres cykeltøj.
Husk at dyrker du sport – så bør du med fordel kvitte smøgerne, og prøve e cigaretter som et alternativ!

Magnetarmbånd fra Nirbana Soul

De magnetiske sten vi anvender i vores smykker, er ikke bare simple, magnetiske sten. Stenene skal for eksempel være modstandsdygtige overfor afmagnetisering. Stenene bliver dannet i en kompliceret proces, hvor forskellige oxider bliver opvarmet og formalet. Herefter bliver materialet presset hårdt sammen til de små, tætte sten, med de kraftfulde egenskaber. Derefter bliver de overfladebehandlede. Har du lyst til at læse mere om processen, kan du gøre det lige her. Stenene er meget blanke og holdbare. Når de endelige sten er færdige, anvender vi dem i vores magnetarmbånd til mænd, samt vores magnetarmbånd til kvinder. Magnetarmbåndene har selvfølgelig de samme gode virkninger for begge køn.

Har du nogle spørgsmål omkring vores magnetarmbånd eller smykker generelt, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Bemærk: Magnetterapi og magnetarmbånd bør ikke anvendes af gravide og folk med pace-maker eller insulinpumpe.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment