...

Om magnetiske sten

Om magnetiske sten

Sten - magnetiske 10mm.Magnetiske sten - turkisMagnetiske perle - grøn10mm. magnetiske sten - lyse grønMagnetiske perle - guldMagnetiske perle - hvidMagnetiske perle - lyserølMagnetiske perle-platinMagnetiske perle - sort

Magnetiske sten

Her finder du vores brede sortiment af unikke magnetiske hæmatit sten belagt med et slidstærkt lag “perlemor” i forskellige sølv nuancer, guld og farver.

Disse magnetiske perler er forholdsvist tunge da de består af stenarten hæmatit.

Lidt teknisk information om vores magnetiske perler:
Vores magnetiske perler eller sten, er ikke blot en perle med magnetisme, men er faktisk en helt videnskab for sig. Da kvalitet er essentiel benytter vi kun den højeste kvalitet i permanent magnetiske perler til magnetsmykker. Også kaldet magnetisk hæmatit, hematine eller magnetit. Disse magnetiske perler er sammensat af højkvalitets permanente ferrimagnetic keramiske forbindelser afledt af hårde ferrit jernoxider fra hæmatit og / eller magnetit og andre oxider der er opvarmet, formalet og til sidst presset så materialet fastholder de vigtige egenskaber som høj koercivitet (resistente over for en eventuel afmagnetisering) og med høj remanens (bibeholder en statisk magnetisme], De dannede kompositter færdiggøres ved at polere og overfladebehandle med belægninger af perlemors dips i forskellige farver. Denne overfladebehandling er ekstrem resistens for ridser og andre ydre påvirkninger.