...

Sådan vælger du det perfekte armbånd til mænd

Del

Smykker til mænd er mere in end nogensinde – særligt er armbånd til mænd ét af de smykker, der gennem tiden har været konstant ‘accepteret’ som et maskulint smykke, og som stadig er populært. Dette er muligvis fordi det ofte fungerer som kompliment til herreuret, der er en traditionel maskulin accessorie. Netop derfor er armbåndet også ét af de smykker, mænd går mest med. Derfor er det også den mest sikre gave til manden i dit liv. Armbånd til mænd kan dog have lige så mange udtryk, som armbånd til kvinder kan, og det er derfor vigtigt at man holder typen af mand for øje, når man skal købe et armbånd – både hvis manden er én selv, eller én man har kær.

 

Rå og maskuline armbånd til mænd

Selvom smykker i sig selv traditionelt er blevet associeret med feminin ynde og skrøbelighed, så er det langt fra sandheden om moderne smykker. Herre armbånd kan sagtens være rå og maskuline – et godt eksempel på dette er vores sortiment af Nirbana Soul Skull armbånd til mænd, der alle har inkorporeret kranier i deres design. Derudover findes disse armbånd både i glat læder, samt knyttet sammen med kugler af forskelligt udseende og oprindelse. Der er altså masser af variation og mange valgmuligheder.

skull armbånd

Er dødningehoveder lige en anelse for råt, findes der også mange andre alternativer til herre armbånd. De er maskuline uden at blive for ‘mørke’. Til den mere sporty mand kan et armbånd både være smukt og praktisk i form af vores magnetarmbånd til mænd. Disse herre armbånd indeholder magnetisme, hvilket siges at lindre muskel- og ledsmerter, samt at fremme restitutionsprocessen. Derfor er disse eksklusive herre armbånd helt perfekte til alle sportsglade mænd eller mænd som har ømme led og muskler. Vi har også kunder som har oplevet at deres migræne er blevet mindre forekommende.

 

Armbånd til klassiske mænd

Den helt klassiske mand vil nok næppe være vild med hverken dødningehoveder eller perler. Det betyder dog ikke, at han ikke kan, eller vil, gå med armbånd. Armbåndet skal blot ofte være mere diskret og stilrent i sit udtryk, gerne noget der fungerer med et lækkert ur. Her kan et lækkert og eksklusivt armbånd af ægte pyton slangeskind, Savage slangeskind armbånd, af allerhøjeste kvalitet være en fantastisk løsning. Slangeskindet vil tilføre ethvert outfit en fornemmelse af luksus. Derudover har armbåndene et meget elegant og stilrent udtryk, der passer godt til en mere klassisk anlagt mand. Alternativt findes de klassiske perlearmbånd med 8mm kugler. Disse kugler er meget små, og armbåndene findes bl.a. i forskellige elegante og minimalistiske design – perfekt til den stilrene mand.

Armbånd til mænd

Herre armbånd fra Nirbana Soul

Hos Nirbana Soul har vi rigtig mange forskellige former for armbånd til mænd, og der er derfor i sandhed noget til enhver type og smag. Derudover er alle vores produkter af højeste kvalitet, ulig mange af de andre herre armbånd du kan finde på markedet til lave priser. Vi har brugt mange år på at specialisere os i design og produktionen af herre armbånd. Så uanset om du planlægger at forkæle dig selv, eller én du holder af med et lækkert armbånd til mænd fra Nirbana Soul, kan du være sikker på at produktet er af et fantastisk godt håndværk. Armbånd

Har du nogen spørgsmål vedrørende vores herre armbånd, er du altid velkommen til at kontakte os.

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment