...

Bliv sommerklar med de her herresmykker!

Del

Før du ved af det, er det sommer, og solen skinner. Og så er det selvfølgelig bare at komme ud og nyde livet og solen i T-shirt og shorts.

Og hvad er så mere oplagt end at have nogle flotte og maskuline herresmykker på? I de seneste år er særligt armbånd til mænd blevet mere og mere populære, og du skal ikke snyde dig selv for at komme med på moden.
Og hvilke armbånd er så mest oplagte at bruge, når det er sommer, og solen står højt? Det giver vi dig vores bud på her, hvor vi kigger på tre af vores favorit armbånd, der gør dig 100% sommerklar:

Savage Blue

Vi er helt vilde med Savage Blue, der er et smukt armbånd til mænd i slangeskind og læder.

Armbåndet er lavet af ægte italiensk massivt kernelæder og er super lækkert. Vi er særligt vilde med den mørkeblå farve, der uden tvivl vil skabe lidt kant til resten af din sommer garderobe. Den enkle lås skaber et flot og simpelt armbånd, der pryder dit håndled uden at tage for meget opmærksomhed. Brug det sammen med en løs skjorte, shorts og sneaks og få et flot sommerlook.

Bredden på armbåndet er ca. 10-15 mm, og det passer typisk til håndled på mellem 17,0 og 19,0 cm. 95% af alle mænd har håndled i denne størrelse.

String design med hæmatitsten og Bali symbol kugler

Et andet rigtig godt bud på et sommerarmbånd er dette String magnetarmbånd.

Det er lavet af magnetiske hæmatitsten og kugler med Bali symboler.
Forskellen mellem de glatte kugler og kuglerne med Bali symboler skaber et interessant spil mellem farver, der vil skabe opmærksomhed, når du har det på.

De lyse farver er perfekte til sommeren og vil gå godt sammen med resten af din sommergarderobe.
Der er mange, der mener, at magnetisme har positive egenskaber som behandlingsform. Gennem tusinder af år har magnetisme fået ry for at kunne lindre smerter i led, stimulere blodomløb samt mange andre positive påvirkninger.
Magnetstenstørrelsen er ca. 10 mm.
Størrelsen på dette armbånd er justerbart og passer typisk et håndled på mellem 17,0 til 19,0 cm. hvilket passer ca. 95% af alle mænd. Størrelsen måles som et stramt mål på håndleddet, der hvor du ønsker armbåndet skal sidde.

Blazer armbånd

Det sidste bud på et flot sommerarmbånd er dette virkelig smarte armbånd fra Blazer.

Her er tale om et virkelig lækkert og eksklusivt krystalarmbånd til den kræsne mand.
Brug det sammen med et par jeans eller et casual jakkesæt til de lune sommerdage og aftener, hvor du gerne vil vise dig fra din bedste side.

Der er tale om et meget maskulint armbånd, og det er et af vores absolut mest populære herresmykker.
Krystallerne er helt unikke håndsatte sorte og topaz farvede krystaller.

Krystallernes størrelse er ca. 10 mm.

Størrelsen på dette armbånd er justerbart og passer typisk et håndled på mellem 17,0 til 19,0 cm. hvilket passer ca. 95% af alle mænd. 

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment