...

Find de bedste armbånd til mænd!

Del

Armbånd til mænd er blevet enormt populære i nyere tid. Armbåndet er – by far – et af de mest udbredte smykker både hos det mandlige og kvindelige køn. Dog er det mindre alment bland mænd at bære smykker, og derfor kan det være svært at finde inspiration til at finde netop det præcise armbånd, som vil klæde én bedst.

Hvordan finder man det bedste armbånd til mænd med de mest maskuline materialer, og hvordan holder man den gode stand i lang tid? Disse spørgsmål vil vi i dette indlæg forsøge at give dig svar på, så læs med og bliv inspireret til dit næste armbånd!

Hvorfor skal man gå med armbånd som mand?

Smykker bliver oftest båret af kvinder. Dog forholder det sig en smule anderledes med armbånd – her kan både kvinder og mænd fint gå med det! Tager man et historisk kig tilbage var armbånd til mænd faktisk allerede populære i Egypter-tiden og ligeledes også blandt romerske krigere når de drog i krig. Derfor har armbånd et maskulint touch over sig, som vil pryde mange mænds look og outfit.
Netop maskulinitet er keywordet i dette indlæg, hvor vi vil kommer med armbånd som giver et mandigt og råt look.

Tre armbåndsmodeller som udstråler maskulinitet!

1. Læderarmbånd

Læder er et ældgammelt materiale, som blev opfundet for århundreder tilbage. Dengang blev det fremstillet af jægere, som kunne anvende hud fra deres byttedyr og lave et holdbart materiale til tøj, støvler og meget mere! Læder er stadig ekstremt populært i dag, og bliver oftest anset som en eksklusiv vare som symboliserer stilbevidsthed og finesse.

Før i tiden blev læder båret særligt af jægere, og særligt som et trofæ der viste at de havde nedlagt større bytter som landsbyer og stammer kunne have glæde af. Den dag i dag udviser læderarmbånd stadig maskulinitet og råhed, og i vores model har vi tilføjet et skull, som giver den det sidste touch!

KØB armbånd >

2. Forsølvet Buddha-armbånd

Et armbånd i forsølvet materiale kan se enormt smart ud til mænd. Det forsølvede “lænke-look” minder folk om noget enormt stærkt både spirituelt men samtidig også materialemæssigt. Samtidig giver armbåndet også et indtryk af, at man er dannet i forhold til de religioner som eksisterer rundt om i verden – og at man måske endda har sat sig ind i, hvad Buddha symboliserer.

Modellen her er modstandsdygtigt overfor vind, vejr og vand, hvorfor det også er idéelt at medbringe på ferien, hvor man gerne vil have et afslappet og cool look! 

KØB armbånd >

3. Powersten armbånd

Den sidste armbåndsmodel vi vil komme ind på, er Powersten armbånd, som altid er en sikker vinder. Powerstensmodeller er blandt de mæste populære armbånd – særligt i skandinaviske lande. Samtidig med at armbåndet selvfølgelig er enorm elegant, er det samtidig også ekstremt maskulint. 

De forskellige sten afspejler nogle forskellig kræfter og evner, som enten styrker én eller beskytter én. Du kan læse meget mere om stenenes kræfter her, og samtidig kan du også få et indblik i de forskellige sten du kan købe hos os! 

KØB armbånd >

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment