I stil med Shamballa armbånd og smykker, til mænd & damer

Del

I stil med Shamballa armbånd, halskæder til mænd & damer

Denne Shamballa armbånd stil, eller metode at fabrikere eller designe smykker på, er en urgammel metode som går mere end 800 år tilbage. Knytte metoden som der benyttes kaldes macrame eller måske mere præcist macramé (På Dansk, Makrame).

Knyttemetoden tillader en mangfoldighed i udførelse og størrelser i knuder og “omkransninger” og nok derfor man se et relativt bredt udvalg af macramé armbånd og smykker generelt i dag.

Dusk to Dawn armbånd perlesmykker

 

Men selv om teknikken bag disse macrame armbånd og smykker som i dag produceres af flere forskellige professionelle spillere på markedet som Shamballa Jewelry, Nialaya Jewelry, Nirwana Jewelry, Eight Ball, Unity,  varierer en del i knyttestil og brug af forskellige materialer, er der også en stor forskel på den kvalitet der leveres. Varierende fra armbånd der “slasker” og mister glød og plating’s på under en dag, til Originale Shamballa armbånd der er udviklet og forfinet med ægte guld og ædelstene, men også koster i den noget tungere ende ende af prisskalaen.

Shamballa jewelry

som faktisk er et dansk selskab, var blandt de de tidlige firmaer, der genoptog denne gamle knytte stil igen, med at “sætte perler på en snor”. Siden har adskillige firmaer taget idéen op og udviklet deres eget look og stil på disse Shamballa style perlesmykke designs. Nogle med mere held end andre, kan man med rette sige, da kineserne også har budt ind med en bred vifte af ekstrem lav-kvalitets look a like Shamballa armbånd (style), som oven i købet ofte er direkte kopier af perlesmykke brands som vores / Nirbana Soul, Shamballa, Nialaya osv. Blot i en kvalitet, som ikke tåler en tilnærmelsesvis sammenligning, og oftest ikke er testede for nikkel, bly, cadmium mm. Således kan de være direkte truende for helbredet.

Nirbana Soul & Dusk to Dawn jewelry

har valgt at ligge sig i feltet med den gode / bedste ende af skalaen med unikke designs, speciel udviklede elementer og tråd, og en ekstrem høj kvalitet i bindinger, valg af sten, krystaller, ædelstene og halvædelstene præsentation, som ligger med i superligaen og kun nås af leverandører, hvis produkter typisk koster mange mange gange.

Grundet den meget fair prissætning af vores produkter, er mange begyndt at sammensætte flere armbånd for dermed at opnå en unik personlig stil, og med i dag, over 350 designs at vælge imellem ER det virkeligt muligt at opnå sit helt eget feel & look.

Velkommen til en verden af fede designer smykker fra danske Nirbana Soul & Dusk to Dawn Jewelry

Danske designs – Europæisk håndværk