...

Nye lækre Mor og Barn smykkesæt

Del

Nye, lækre design i Mor og Barn smykkesæt

Nirbana Soul præsenterer her en charmerende, ny og opdateret kollektion af Mor & Barn Armbånd i smukke, matchende sæt og med mulighed for størrelser helt fra størrelse ”baby”

Smykkesæt til mor og barn i dybsorte sorte onyx sten og sølvkrystaller Nyt mor og barn smykkesæt med flotte brune tigerøje sten Mor & barn smykkesæt - armbånd i hvide fossile koraler og krystaller

Den helt perfekte gave til mor & datter

  • Mange unikke armbåndssæt at vælge imellem
  • Nu også Mor og Baby størrelser
  • Armbåndene leveres sammen i smuk gaveæske.
  • Fantastiske, ægte smykkesten, koraller og krystaller

Med et af disse Mor og Datter Armbånd sæt besegles blodets bånd – ganske synligt for alle. Armbåndene til mor og datter er en fantastisk gaveide, uanset om det er mor til datter eller datter til mor. Eller måske fra far til mor og datter. Og naturligvis den helt ideelle gave til Mors Dag.

Find din favorit blandt Nirbana Souls nye store og flotte kollektion af Mor og Datter Armbåndssæt i størrelser med perfekt pasform til mor og barn.

Mor og Datter Armbånd sættene leveres samlet i en praktisk og præsentabel æske, men pigearmbåndet har sin egen plads i æsken – indpakket i en lille separat smykkepose.

Der er nu et bredt udvalg at vælge imellem – alle med spændende smykkesten som tigerøjesten, turkis, Himalayakrystaller, fossile koraller m.m.

Alle armbånd kan naturligvis også købes hver for sig – i enten mor eller barn størrelse.

Som standard leveres vores håndlavede Mor og Datter Armbånd sæt, så armbåndet til pigen passer fra 5-11 år. Størrelsen på pigearmbåndet er 12-14 cm. Armbåndet til mor kommer i standardstørrelsen 15.5-17 cm.

Som noget helt nyt kan vi nu også levere armbåndene, der passer de helt små piger i alderen 0-5 år. Ønsker du dit børnearmbånd i den mindste størrelse, behøver du blot at notere ”baby” i kommentarfeltet i check ud forløbet i forbindelse med, at du afgiver din bestilling.

Har du andre ønsker til design eller størrelser på dit nye Mor og Datter Armbånd sæt, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne.

Alle materialer er selvfølgelig testet og fri for alle uønskede tilsætninger såsom nikkel, bly & cadmium – for din og dit barns sikkerhed.

Se alle Mor og Barn smykkesæt