...

Ægte læderarmbånd til piger – unik og feminin stil

Del

Helt ny kollektion – ægte læderarmbånd til piger –  italiensk kernelæder

Har du den opfattelse, at lædersmykker blot er for mænd? Så kan vi varmt anbefale, at du tjekker Nirbana Souls helt nye kollektion af ægte læderarmbånd til piger. Netop lanceret i vores webshop. De eksklusive og ægte læderarmbånd til piger er naturligvis dansk designet og produceret, og de repræsenterer en unik og feminin stil, som diskret, men sikkert vil understrege din kvindelige ynde.

De ægte læderarmbånd til piger er fremstillet i italiensk kernelæder af højeste kvalitet. Hos Nirbana Soul gør vi altid meget ud af at finde de bedste materialer til vores smykker. Erfaringen viser, at det resulterer i langt længere brugstid sammenlignet med andre smykkebrands på markedet.

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere denne unikke serie med læderarmbånd til piger og damer. Serien kalder vi for Savage, og der er tale om en dugfrisk kollektion af superlækre læderarmbånd, hvor guld, sølv og keramikelementer kombineres  med naturlæderet på de mest raffinerede måder – i nærmest symbiotiske sammenhænge.

De ægte lædearmbånd fås i en række varianter: Naturligvis med armbåndet i sort læder, men bemærk også de farvede armbånd i nuancer, der yderligere vil understrege din femininitet. De ægte læderarmbånd til piger findes således i jeansblå, brun, creme, kobber og rød. Når du ser armbåndene med sammensætningen af det farvede læder og de ædle metaller, er du ikke længere i tvivl – læderarmbånd er bestemt også trendy til piger!

Vores designere har tilstræbt en moderne og nærmest kubistisk stil for de ægte læderarmbånd til piger. Armbåndene vil derfor være yderst velegnede til at sammensætte med stot set alle andre typer armbånd. På denne måde har du alle muligheder for at understrege din helt egen stil og personlighed.

Cool ægte læderarmbånd til piger - dansk design

Nirbana Souls pigearmbånd i læder er i øvrigt designet, så de er nemme at tage af og på – en vigtig praktisk detalje. Og så er alle armbånd selvfølgelig allergitstede – Nirbana Soul står inde for, at der ved fremstillingen ikke er benyttet nogen form for tungmetaller i stil med nikkel, bly eller cadmium

De feminine ægte læderarmbånd til piger passer som udgangspunkt til håndled på 15,5 til 16 cm. Denne størrelse vil erfaringsmæssigt være passende til 9 ud af 10 kvinder. Men naturligvis kan du få dit læderarmbånd i præcis den størrelse, du ønsker. Husk blot at opgive dit specialmål i kommentarfeltet, når du afgiver din bestillling i webshoppen.