...

NYE Maskuline smykker til mænd

Del

Maskuline smykker til mænd – Guru smykker til mænd

Du fortjener at skille dig ud fra mængden og vise omverdenen din unikke stil. Vi hjælper dig gerne med denne fantastisk flotte serie af maskuline smykker til mænd, som er designet til den stærke mand, der er i kontakt med sin spirituelle side. Serien består i to forskellige armbånd og et halskæde, som tager sig fantastisk ud – både sammen og hver for sig.

Guru, som vi har valgt at kalde serien, betyder “Mester” i sanskrit- sproget. Mester i at besejre og beherske din indre storm og hermed beherske verdenen omkring dig – ved at opnå indre ro og styrke. Guru smykker til mænd er en serie, der oser af maskulin energi og har en fantastisk udstråling, samtidig at det minder dig om vigtigheden af den indre udvikling.

Vi er stolte af at kunne præsentere Guru serien til mænd – en serie af maskuline smykker, som vi mener, giver det perfekt balancerede udtryk. Guru smykkerne er som skabt til at blive sammensat med andre typer smykker af vores kollektion. Det matte, rå udtryk, mørke farver og flotte sten kombineret med forgyldte balinesiske kugler giver den perfekte sammensætning til dig, der vil have et smykke, som kan bruges til alle anledninger. Vi har valgt materialerne med omtanke i forhold til stenenes symbolske betydning, samtidig med, at designet bliver stilrent og elegant. Maskuline smykker, som også er den perfekte gave til de dejlige mænd i dit liv.

Guru armbånd Aaron www.nirbana.dk maskuline smykker til mænd

Det ene armbånd, Aaron, er mere mat og afbalanceret i udtrykket og mindre farverig, end dens bror, Ayden. Det er lavet med tanken om den rigtige mand – den stærke, rå og afbalancerede mand med selvtillid. Aaron er designet med mahogni, matsorte onyks sten, kaffe- jaspis (coffee jasper), granatsten og nye specialdesignede balinesiske Raa-forgyldte kugler. Knyttet med sort, slidstærkt specialtråd. Stenstørrelsen er ca. 10 mm.

Guru armbånd Ayden www.nirbana.dk maskuline smykker til mænd

Aayden er den mere farvestrålende af slagsen, som består af flere forskellige materialer: håndskårne lotusfigurer, sorte agater med “beskyttende” Sanskrit tegn, , ægte fossiler, matsorte onyks sten, kaffe jaspis (coffee jasper), brune tigerøjne, snake eye agater, picture jaspis, sorte krystaller og specialdesignede balinesiske Raa-forgyldte kugler. Farvetonerne og udtrykket er holdt i naturlige/organiske farver – og især med de ægte fossiler og tigerøjne tiltaler serien den rigtige ur- mand.

Alon halskæde fra Nirbana Soul - maskuline smykker til mænd

For at fuldføre serien af de maskuline Guru smykker til mænd, har vi lavet et matchende halskæde, hvor vi har brugt samme materialer, som i begge Guru armbånd – vi har så hertil tilføjet sorte onyks sten med håndskårne drager i guld – det gør smykket mere fantasifuldt. Alon halskæden er 68 cm lang og stenstørrelsen er ca 10 mm, ligesom på armbåndene.

Det er ikke tilfældigt, hvilke materialer er anvendt i Guru armbåndet.

Man har siden tidernes morgen tilskrevet forskellige egenskaber til mineraler og sten. Vi er overbevist om, at man kan bære et smykke som et talisman.

Det er især meget interessant med det sten kaldt kaffe- jaspis i den dybe, kaffebrune farve. Den har været kendt siden oldtidens Ægypten. Man mener, at jaspis – stenen er forbundet til elementet jorden og hjælper med at give grounding, indre stabilitet og balance. Den absorberer også den negative energi.

Den sorte granatsten er et meget energisk og livligt mineral. Det øger dine kreative energier og har også et egenskab, der leder dig mod at være mere positiv omkring livet.

Tigerøjet er en fantastisk smuk sten med sine chancerende farver og lysspil. Det er en sten, som hjælper dig med at holde fokus og finde din indre råstyrke frem. Den styrker din selvtillid, samtidig med at den minder dig om at have et godt fodfæste.

Vi håber, du tager godt imod den nye serie af maskuline smykker til mænd og vil bære smykkerne med glæde!