Klassiske smykker med perler i tidsløst design – til den ægte skønhed

Del

Klassiske smykker med perler i tidsløst design – til den ægte skønhed

BELLA, hvilket på latin betyder SMUK – oser af feminin, fin og delikat energi. Armbåndet er intet mindre end smukt og understreger din egen unikke skønhed. Bella serien, bestående af 3 armbånd er en serie klassiske smykker med perler, som du med sikkerhed vil elske.

Perler – de ældste “ædelsten i verden”

Perler har altid været et symbol af status, rigdom og i rigtig mange år kun været forbeholdt de kongelige. Med deres smukke, hvide farver og chancerende nuancer har perler altid fascineret os mennesker. Perler skabes ved, at et fremmedlegeme, oftest et stykke alge eller en skal kommer ind i en østers – som producerer et stof, kaldt nacre, som er en del af dens forsvarsmekanisme. Det kommer så os til gode, når der kommer smukke perler ud af processen. Det fascinerende ved perler er, at de er smukke og fantastiske som de er – hvorimod de fleste andre mineraler og adelsten skal først slibes og poleres for at afsløre deres skønhed.

Bella perlearmbånd i guld - Klassiske smykker med ægte perler. Nirbana SoulBella perlearmbånd i sølv - Klassiske smykker med ægte perler. Nirbana Soul

Vi har udviklet denne serie af klassiske smykker med ægte ferskvands perler i flere farvevarianter – så du kan vælge din personlige favorit eller mikse og matche alt efter humør. Alle Bella armbånd er sammensat med vores specielle krystalkugler – som er besat med  Himalaya krystaller. Vi har lavet en lille guide til vores krystalkugler her. Bella armbåndene fås i varianterne: med guld krystalkugler, sølv og i mørkegrå. Vi vil glæde os til at præsentere matchende halskæder om ikke så længe!

Bella armbåndene er kort fortalt fantastisk smukke smykker i det helt klassiske look, som du vil finde frem igen og igen og som vi håber du vil bære med glæde.