...

Gaven til manden der har alt

Del

Leder du efter gaven til manden der har alt?

Vi vil gerne have lov at præsentere den nyeste produktserie – to halskæder til mænd, med råt, spændende og maskulint udtryk. Det er simpelthen gaven til manden der har alt!

Tyrian – halskæden består af platin kors- kugler, matsorte onyks sten og to kranier, der holder om en ring. Man kan nemt åbne ringen, så man kan skifte vedhænget ud, tage det af, bruge halskæden som nøglebærer eller noget helt tredje. Smykket er både supercool og praktisk!

Theon – halskæden er også lavet af onyks sten, men med infinity – platinkugler. Her er det to løvehoveder, der holder om en ring, som også kan bruges til at have vedhæng, eller uden, så de flotte materialer, halskæderne er lavet af, kommer til sin ret.

Vi har en række fede VEDHÆNG , som man kan mikse og matche alt efter humør og behov. Derfor er Theon og Tyrian halskæder noget, som man kan købe til manden der har alt, hvis man mangler inspiration til gaven. 🙂 Du kan selv sammensætte din perfekte kombination – du kan for eksempel bestille en af halskæderne uden vedhæng og tilkøbe et andet, end dem, der er vist her på billederne. I vores sortiment finder du mange spændende og forskellige vedhæng – og da halskæderne er sorte, er der rigtig mange kombinationsmuligheder. Mange mænd sætter pris på, at det de bærer, også er praktisk og anvendeligt – det er vores to halskæder. Hvad skal man nu finde af gaven til manden der har alt – så skulle det netop være et lækkert smykke, som også har en funktion i sig selv.

Halskæderne er 80 cm lange og lavet af sten, der er ca 10 mm i diameter og leveres selvfølgelig i flot gaveæske, som også fungerer perfekt som opbevaring.