...

Krystalarmbånd til kvinder – helt nye designs

Del

Krystalarmbånd til kvinder i nye designs i Savage serien fra Nirbana Soul Krystal armbånd til kvinder i nye designs i Savage -serien fra Nirbana Soul

Krystalarmbånd til kvinder er smykker der hitter lige nu

Der var ingen tvivl, da vi spottede forårs /sommertendenserne for 2015. Slangeskind hitter igen – både som mønstre på tøjet og stærkt i accessoryverdenen. De store modehuse viste os deres egne fortolkninger af, hvordan et supertrendy item skal være – i form af bælter, tasker, støvletter eller bukser. Der er ingen grænser for, hvad farveudvalget gælder! Både de helt sarte, lyse farver til de rå, shiny og helt mørke af slagsen. Vores trendy serie af krystalarmbånd til kvinder kommer også i en bred vifte af farver – så du kan mikse og matche alt efter humør, dit tøj eller anledning.

Vores nye designs af krystalarmbånd til kvinder er udviklet i pytonskind og produceret i Danmark. Vi bestræber os på at finde de bedste materialer og på at udvikle smykkerne i gennemført kvalitet.

Det specielle ved denne serie er en ny type lås – et specielt beslag med krystaller, som giver et ekstra flot finish. De fås i den forgyldte eller forsølvede variant. Det er en lækker detalje, som giver et fedt modspil til det rå, vilde udtryk, som slangeskind har.

armbånd i skind og krystaller til kvinder. Nye designs i Savage -serien fra Nirbana Soul

Disse krystalarmbånd til kvinder er et must- have i din garderobe!

Måske ejer du allerede et eller nogle af vores perlearmbånd eller de andre i Savage armbånd serien. De nye slangeskindsarmbånd giver sig helt fantastisk ud sammensat med andre typer smykker – alt efter hvad DU synes, passer lige til din personlighed. Den rå, mørkebrune model er supersmuk sammen med guld, for eksempel.

Krystal armbånd til piger fra Nirbana Soul

Der er kun fantasien, der sætter grænser – skab din egen stil og leg med farverne og materialerne. Det er DIN egen skønhed, som vores armbånd vil understrege. Men her hersker i hvert fald ingen tvivl om årets helt store tendens – slangeskind er kommet for at blive i vores garderober – og på vores håndled 😉

Skindarmbånd med krystaller til kvinder fra Nirbana Soul

Slangeskind rystalarmbånd i helt nye designs fra Savage by Nirbana Soul