...

Buddha smykker i guld – visdommens kilde!

Del

Nu er de her – Buddha smykker til damer og herrer med forgyldte Buddha figurer

Uanset om man følger en trosretning eller ej, er Buddhas visdom meget aktuel og universal. Siddhāttha Gotama, som senere fik navnet Buddha, (den oplyste) lærer os at det, vi tænker, bliver vi. Bare tænk på noget, der gør dig glad indeni, eller en du elsker. Retter du din kærlighed mod noget, kan du nærmest mærke kærligheden fysisk. Det giver dig styrke til at fortsætte med dine daglige gøremål og til at være der for andre. Disse armbånd er skabt til dig, der måske glemmer lidt at være i nuet. Et enkelt blik på dit håndled, og du kommer tilbage til dig selv, trækker vejret 3 gange og er klar til at tage verden med storm!

Alle kan gå med vores Buddha smykker !

Man behøver hverken at være den helt garvede yoga – praktiserende person, eller sværge til veganeisme. De fleste elsker østens mystik og symbolik i vores travle, vestlige verden. Smykkerne vil til hver en tid vise dig, at man når længst med venlighed og empati. Buddha lærte os, at man intet mister ved at sprede kærlighed. Tværtimod, kommer den tilbage til os med fordoblet styrke. Det er god karma!

Karma? Hvad er det nu for noget?

Karma er et ord fra sanskrit og betyder “handling”. Loven om karma drejer sig om sammenhængen mellem handling og effekt. Hver gang, vi planter noget betinget af kærlighed, omsorg og visdom, skaber vi betingelser for overmål af lykke. Hermed føler vi os i balance med alle andre omkring os – og ikke mindst os selv.

Buddha smykkerne er skabt både til damer og herrer. De består af forgyldte Buddha-hoveder og knyttet med stærkt sort macrame-tråd. De passer til ethvert outfit og ser fantastisk ud kombineret med andre smykker fra Nirbana Soul. Nu kan du glæde dig selv eller dine nærmeste med lidt eksotisk visdom og mystik.

 

 

Dette lækre Buddha smykke sæt til mænd og kvinder findes også i en forsølvet version som du kan se her Buddha smykkesæt i sølv