...

Lækker gave til kæresten

Del

Mangler du en lækker gave til kæresten ?

Åh, det evige dilemma – hvad skal manden i dit liv have i gave? Om det drejer sig om fødselsdag, årsdag eller en tredje anledning – det kan være rigtig svært at vælge den helt rigtige ting til sin kæreste. Måske siger han, at han har alt – eller igen, i sin beskedenhed siger, at han ikke ønsker sig noget i år. Men du vil jo gerne give ham en særlig ting, der får ham til at tænke på dig, hver gang han kigger på det. Måske synes du også, at han skal have noget helt unikt, som han aldrig har ejet før? En gave til kæresten behøver ikke altid være et par strømper eller bio-biletter 😉

Her kommer vi med en løsning:

Hvad med et superlækkert armbånd i fletmønstret Italiensk kernelæder?

Gave til kæresten - ny serie af armbånd til herrer i Italiensk læder

Denne serie af læderarmbånd er lavet i højkvalitets læder – som er blevet præget i et fletmønster. De er produceret i Danmark og vi garanterer for at udførelsen er i top. Armbåndene har forskellige finish, som passer til forskellige typer mænd – fra det helt klassiske, uden andet pynt end guldbeslag i lukningen. Savage no 37 er helt simpelt og smukt. Det er et armbånd, som er også helt perfekt til at blive sammensat med andre typer armbånd og som passer til enhver anledning!

Mangler du en fed gave til kæresten - Herre armbånd i ægte Italiensk kernelæder

Flettet læderarmbånd – Savage no. 38

Så har vi et armbånd, der er lidt mere iøjnefaldende og har et fedt effekt. Det er Savage no 38 – som er sammensat med guldbeslag. Det giver er lidt mere råt og er perfekt som gave til kæresten, der er maskulin og har en lidt vild side.

En lækker gave til kæresten - armbånd til mænd i Italiensk kernelæder

 

Flettet læderarmbånd – Savage no. 39

Det sidste armbånd i denne serie er et armbånd til ham, der er den cool rå type. Armbåndet har et unikt udseende med det lille kranie i midten. Kranier symboliserer ikke kun, som mange tror, død og ødelæggelse. De er også et symbol på, at vi skal huske at nyde det liv vi har nu. Kranier var et stærkt symbol i den Keltiske kultur. Ifølge dem, stod kranier for livskraft, visdom og styrke. Man troede også, at det var i kraniet, ens sjæl havde sit bo. Her er Savage no 39 -en perfekt gave til kæresten!

Gave til kæresten helt ny serie af armbånd til herrer i Italiensk kernelæder