...

Værsgo!! – To nye spændende versioner af vores populære ZEEL Guldkors Halskæde

Del

ZEEL Guldkors Halskæde – nu med hvide fossile koraller & brune tigerøjesten

Hos Nirbana har vores ZEEL guldkors halskæde længe været rasende populær blandt de mandlige kunder. Denne rå halskæde i ultramaskulin stil er faktisk den mest solgte halskæde i sortimentet. Vores designere har ladet sig inspirere af successen – og nu præsenterer vi ZEEL halskæden i to nye lækre versioner.

Guldkors Halskæde med hvide fossile koraller

Tjek denne guldkors halskæde ud – kendetegnende for den nye kæde er de klare hvide fossile koraller, der i samspillet med de hvide Himalaya krystaller giver et helt unik udtryk.

Bemærk den specielle facetslibning af korallerne. Slibningen tilfører de anvendte koraller et udseende, der vækker opsigt. Korallerne er minet højt oppe i Himalayabjergene, og de er i lighed med diamanter blevet sammenpresset gennnem millioner af år.

Når korallerne antager de hvide farvenuancer, som Nirbana benytter i den nye guldkors halskæde, betragtes de af tibetanske munke som et optimalt lykkebringende element.

Læs meget mere om din nye ZEEL Guldkors Halskæde med hvide koraller HER
Den anden nye version af ZEEL Guldkors Halskæde præsenterer vi
med de superflotte tigerøjesten:

Tigerøje er en særdeles populær smykkesten og benyttes i mange sammenhænge – bl.a. til ringe, øreringe og armbånd. Stenen består af halvgennensigtig kvarts og karakteriseres ved sin silkeglans og striber i de sorte, gule, brune og gyldne nuancer, vi kender fra tigeren.

Tigerøjesten siges at øge koncentrationen, og du vil evne at se tingene klarere og handle i forhold dertil, når du bærer smykker med tigerøjesten. Samtidig bringer tigerøje held og giver dig ekstra styrke. Den mindsker stress og øger blodkoagulationen.

Er du fristet? Vi har i øjeblikket en helt specielt lav pris på vores ZEEL Guldkors Halskæde.

Bestil din nye halskæde allerede i dag.