...

Nye Italienske læderarmbånd til ham

Del

SAVAGE – Nye designs i Italienske læderarmbånd til ham

Italiensk læder – Dansk Design – SAVAGE by Nirbana Soul

Vi har netop lanceret en helt ny unik og eksklusiv Dansk designet serie af super lækre læderarmbånd i ægte italiensk kerne læder. Armbånd til den kvalitetsbevidste mand.

SAVAGE Læderarmbånd er designet af de absolut bedste materialer og i bedste udførelse og vil derfor have en meget lang brugstid, hvor de blot bliver “slidt til” med ekstra fed stil og endnu mere personlighed.

Den rå og lidt kubistiske stil der kendetegner disse nye læderarmbånd gør dem yderst velegnede til at sammensætter med andre typer af armbånd såsom Nirbana Soul kugle & perlearmbånd

Alle materialer er naturligvis allergitestede og er fuldstændigt fri for uønskede bestanddele som nikkel, bly og cadmium.

Nyd her i denne lille videopræsentation, vores nye læderserie designet i ægte massiv Italiensk kerne læder.

 

 Se hele serien af Italienske læderarmbånd til ham, lige her

De nye SAVAGE Italienske læderarmbånd til ham lanceres til meget aggressive priser. Og er allerede ude i flere butikker rundt i landet. Men kan naturligvis også med fordel købes online her

 

Sort læder armbånd til mænd

 

Alle disse nye armbånd leveres som udgangspunkt i en størrelse der passer et håndled på 17,5 til 19,0 cm. hvilket erfaringsmæssigt overvejende passer til over 90% af alle mænd. Men Ønsker du et af disse armbånd i en anden størrelse så skriver du blot målet du ønsker i kommentarfeltet der er på den side hvor du indtaster navn og adresse, når du bestiller.

Og hvordan måles størrelsen så helt korrekt!

Det er vigtigt at du måler præcist der hvor du ønsker armbåndet skal sidde. Mål direkte på armen og målet skal helst være “stramt”, ment således at du ikke skal beregne ekstra længde eller lignende. Vi betegner nemlig ud fra dette præcise mål, hvor meget ekstra luft der skal være for at armbåndet sidder optimalt.

Har du ikke et bøjeligt målebånd, som evt. et symålebånd, så kan du blot bruge at stykke snor og så måle længden på en lineal bagefter.

Se hele serien af vores nye Italienske læderarmbånd til ham, lige her