...

Nye designs, skull armbånd til mænd

Del

Nye designer skull armbånd til mænd

i et råt, men alligevel lettere look med de sølv / grå specialtråde der er benyttet i knytningerne og låsen på begge armbåndene.

Disse herre armbånd er designet ind i vores eksisterende skull armbånd kollektion for at bidrage med et “lettere” design som med stort held kan sammensættes med andre Nirbana Soul designs, men også helt andre typer armbånd som f.eks. gummi eller læder armbånd.

Begge skull armbåndene er designet med antik forsølvede Tibetanske skulls som har et andet og anderledes udtryk end mange skull typer der kan have et mere ondskabsfuld udstråling. Tibetanske skulls fortæller mere om ens personlighed og forhold til vi ikke er udødelige, og skal leve livet med respekt, men også huske at leve livet..

Herre armbånd model Maltron er sammensat af hvide howlite (en type marmor) sten som er let strukturerede med sorte og grå anmærkninger som bruder den hvide farve på en cool måde, og de omtalte Tibetanske skulls.

Og til armbånd model Pollux har vi ud over de Tibetanske skull hoveder, benyttet sølvbehandlede, og ægte hæmatit sten som har en meget rå sølvoverflade der ikke er alt for skinnende til et smykke med dødningehoveder!

Begge modeller er blevet flot modtaget i butikkerne der forhandler Nirbana Soul smykker serien, og vi forventer samme succes her online.

Du kan købe dine smykker online her

Skull armbånd til mænd model Maltron

Skull armbånd til mænd model Pollux    

Her finder du alle vores skulls armbånd

Nye armbånd mænd 2013