Den perfekte gave til hende

Del

Nu er det nemt at finde den helt rigtige gave til hende

Et designet armbånd som gave til hende du elsker eller holder af, om det er et armbånd med hendes yndlingsten, specielle sten med power, eller blot et af vores new fashion designs der passer til alle begivenheder og situation samt påklædning, er ubetinget en stensikker vinder.

Tiden er til farver, men et specielt armbånd som skal huskes længe må gerne være en smule mere klassisk og dermed mere tidsløst.

Gaven til hende skal være speciel, og købes med følelse. Og skulle hun mod forventning ønske at bytte hendes gave, så bytter vi med et smil. Og vi giver naturligvis også 14 dages fuld retur ret, no questions asked…

Og skulle der ønskes hjælp til at vælge det helt rigtige smykke, enten i farvevalg eller hvis der skulle ønskes specielle “powers” fra de sten armbåndet består af det blot at sende os en mail, eller fange os på telefonen.

Husk også at alle Nirbana Soul dame og herresmykker leveres i smukt designede smykkeæsker som løfter oplevelsen for både modtager og giveren af et af vores unikke smykke designs.

Og vi kan naturligvis også pakke dine gaver ind hvis du ønsker vi sender direkte til modtageren af gaven.

Nirbana Soul – Gaven til hende du holder af.

Gave til hende, Smykker til kvinder

Gaven til hende, designer perlearmbånd

 

Nirbana Soul – fantastiske smykker og de rigtige gaveideer til hende og ham