Dropshipping af smykker, et tilbud til forhandlere der sælger mode og smykker online

Del

Dropshipping Danmark program

Nirbana Soul ApS som står bag smykke mærket Nirbana Soul & Dusk to Dawn tilbyder et attraktivt set-up overfor forhandlere som ønsker at sælger vores designer smykker online, således alle varer sendes direkte fra vores lager samme dag vores partner modtager og videresender ordren til os.

Dette smykke dropshipping setup giver dig som forhandler en hel del fordele i form af:

– Mindre eller ingen lagerbinding.

– Positiv likviditet og cashflow da smykkerne afregnes os efter engros kunden har solgt smykket.

– Nemmere at tilbyde et fuldt Nirbana Soul og / eller Dusk to Dawn smykke sortiment.

– Ingen fysisk handling og Ingen tidsspilde. Dermed bedre tid til at markedsføre og øge salget og indtjeningen.

Dropshipping Danmark aftalen tilbydes kun til af os godkendte forhandlere. Alle forhandlere af Nirbana Soul eller Dusk to Dawn skal nødvendigvis være momsregistrerede.

Også Dropshipping Europa

Ud over Dropshipping Danmark, kan vi også tilbyde vores eksisterende, men også nye smykke forhandlere, dropshipping af smykker i alle EU lande.

Er du ikke allerede partner eller forhandler af Nirbana Soul eller Dusk to Dawn smykker, og i dag sælger modeprodukter eller smykker online, så kontakt os venligst for uforpligtende snak om mulighederne for online smykke salg af vores produkter.

Vi søger altid partnere med seriøse online salgskanaler, og som har været i markedet i en længere periode. Og helst / gerne hvor online salget er fuldtidsbeskæftigelse.

Vores smykkeserier, Nirbana Soul og Dusk to Dawn har været i markedet i ca. 5 år, og er et af de mest ekspanderende smykkefirmaer i Danmark pt.

Nirbana Soul ApS eksporterer i dag smykker i form af armbånd, halskæder og øreringe til flere lande verden over.

Yderligere betingelser for en drop shipping aftale:

For at sikre os at du som forhandler vil kunne aftage varer der står i forhold til det at indgåen en dropshipping aftale, skal webshoppen have været aktiv i minimum 6 mdr. og have et dagligt besøgstal på minimum 200.

Den aktuelle procentvise afregning vil være afhængig af hvad du som forhandler vil kunne tilbyde af trafik og fokus på vores produkter 🙂