Ny feminin serie i Magnetiske armbånd til kvinder

Del

Magnetiske armbånd til kvinder. Ny super lækker og feminin design smykke serie

Som et nyt frisk pust og en meget mere feminin tilgang til magnetsmykker har vi designet disse 4 spændende magnetiske armbånd til kvinder der bryder med de traditionelle og ofte meget kedelige magnetsmykker.

Fremgangsmåden med at benytte kugler som jo er Nirbana Soul speciale, og derved kunne holde stilen og ikke mindst kvaliteten i armbåndene, har virket over forventning, og de meget unikke magnetiserede hæmatit sten med deres resistente perlemorsoverflade giver smykkerne et udtryk næsten som ægte ferskvandsperler, blot med magnetismens power effekter. Og samtidigt at benytte enkelte elementer af klare små Himalaya krystaller er med til at understrege det feminine i hvert af disse magnetiske armbånd.

Alle disse, og naturligvis alle vores armbånd, er knyttet med vores specielle “5 core” tråd som holder farve og fasthed næsten uendeligt.

Denne nye serie af magnetiske armbånd til kvinder er ren feminin POWER.

Du kan læse mere om vores magnetiske sten her

Nye Magnetiske armbånd til kvinder

Magnetisk armbånd til kvinder, her med hvide magnet perler og hvide Himalaya krystaller

Pink Magnetic bracelet for women - Pink damearmbånd med magneter

Magnetiske armbånd til hende, her med hvide magnet perler og pink Himalaya krystaller

Nyt magnetisk armbånd til kvinder fra Nirbana Soul

Magnetisk armbånd til kvinder med blå og turkis magnet perler og Topaz Himalaya krystaller

Magnetisk perlearmbånd til kvinder fra Nirbana Soul

Magnetisk armbånd med hvide og pink magnet perler og grå Himalaya krystaller

Lidt om de fordele der kan være ved at bære magnetiske smykker

Magnet terapi smykker er gennem mange århundreder blevet tillagt mange forskellige gode egenskaber, såsom at kunne forbedre blodgennemstrømningen, forbedre cirkulation og ilt levering, forbedrer optagelsen af næringsstoffer, og frigiver toksiner i kroppen, hvilket vil fører til bedre sundhed, sind og krop. Men tillægges også egenskaber som lindring og hurtigere heling af alt fra blå mærker, forstuvninger, ledsmerter og til generelt hurtigere restituering. Og i dag er det også muligt at finde flotte og feminine magnet smykker til kvinder således magnet smykkerne også har en anden indgangsvinkel for at blive båret 🙂

Er Magnet Terapi gennem smykker sikker?

Man kan sige, at Magnet Terapi er sikker når man bruger den med omtanke, og med magnetismen i en sikker mængde, netop som vi benytter i vores smykker – men de bør ikke bæres af personer med pacemaker, diabetikere med insulinpumper eller hvor personen bærer andre interne elektroniske enheder.

Det anbefales også for gravide at rådspørge lægen inden brug.

Vi vil anbefale at man selv søger en mere dybtgående information hvis man vil have belyst specifikke områder af magnet terapi og brugen af magnetiske smykker i almindelighed.