Her har du den bedste gave til ham og hende

Del

Den bedste gave til ham og hende – Armbånd sæt

To matchende armbånd, et i herre og et i damestørrelse. Vi har haft dette design nogle måneder i herreversionen (størrelse) og har haft en enorm stor søgning på netop denne model, og har i perioden til nu haft utallige forespørgsler på samme design til kvinder / piger. Det er så kommet NU

Disse M & K sæt har været virkeligt populære den sidste tid, og har for mange været den bedste gave til ham og hende. Enten som en gave udefra, men også en gave til hinanden.

Lækkert designet med sjældne facetterede klare hvide fossile koraler og hvide Himalaya krystaller på guldbelagt base. Herlighederne er bundet efter macramé metoden med vores unikke special udviklede 5-core tråd, der bibeholder et fast og holdbart smykke.

Du kan læse mere, og også købe dette lækre sæt ved at klikke på dette link

Unik kvalitet

Alle vores krystaller, og andre sten der er enten gun, sølv eller guldbelagte er helt unikt for denne slagt smykker, efterbehandlede med en diamant hård overfladebehandling der bevirker en 10 – 20 gange længere holdbarhed en uden denne specielle behandling. (ingen andre i markedet tilbyder dette!)

Begge armbånd kan naturligvis købes hver for sig, og du finder armbåndet til hende, model Elenia, lige her. Og herremodellen Palox, her

Den bedste gave til ham og hende