...

Nye knyttede armbånd med sten og skull’s til mænd

Del

Nye designs: Knyttede armbånd med sten og skull’s til mænd

En serie på tre nye Tibetansk inspirerede designs i skull’s armbånd til mænd, hver med deres eget udtryk.  De små detaljerede skull’s der er benyttet i hvert design er i ægte Tibetansk stil, og også produceret til Nirbana Soul, netop i Tibet.

Disse tre knyttede armbånd har en cool indbyrdes harmoni og kan fint bæres sammen 3 eller 2, eller sammensættes med andre af vores, eller andre typer af herre armbånd.

Her finder du hele vores omfattende serie af knyttede armbånd med sten og skull’s til mænd

 

Knyttede armbånd med sten – Her model Kepala

Kepala skull's armbånd til mænd fra Nirbana Soul

Dette knyttede armbånd er designet med Tibetanske skull’s med en overfladebehandling af “antik” sølv, brune strukturerede jaspis sten (også kaldet picture Jasper), stål logo lås og drops knyttet med en lys brun 5-core specialtråd. Alle vores armbånd leveres i en lækker opbevaringsæske der også er perfekt som rammen om en gave.

Knyttede armbånd med sten – Her model Chelan

Chelans armbånd med skulls's til mænd

Dette nye knyttede armbånd er designet med Tibetanske skull’s med en overfladebehandling af gun metal, matterede sorte agat sten (frostede), Gun metal logo lås og drops og det hele er knyttet med en flot lys brun 5-core specialtråd. Alle knyttede armbånd med sten leveres som altid i vores lækre opbevaringsæske.

Knyttede armbånd med sten – Her model Keir

Se de nye knyttede armbånd til mænd med sten og skull's

Dette knyttede armbånd med sten er designet med Tibetanske skull’s med en overfladebehandling af gun metal, matterede sorte agat sten (frostede), gun logo lås og drops og sort 5-core specialtråd  Alle vores knyttede armbånd leveres naturligvis som altid i vores lækre opbevaringsæske der også fungerer som indpakningen til den perfekte gave.

Alle skull’s der benyttes i vores armbånd er “diamond” overfladebehandlede, så den normalt meget lidt resistente gun” metal kan holde til normal daglig brug. Denne overfladebehandling af smykker er helt unik og udføres umiddelbart kun af Nirbana Soul og Dusk to Dawn smykker.

af MrTetersen