...

Nye mega korshalskæder til mænd

Del

Super cool nye designs i Mega korshalskæder

To nye super designs i store mega korshalskæder der henvender sig mest til mænd da disse nye cool halskæder har en ret kraftig vægt grundet brugen af de store 12mm sten. og det ret kraftige kors vedhæng.

Mega korshalskæder til mænd i sølv - BIG12_RavenMega korshalskæder

 

Begge disse nye mega korshalskæder er fattet med en stor mængde Cz krystaller som giver en fantastisk “bling” effekt i det rette lys. Og de rå og store 12 mm sten er med til at understrege det maskuline i disse mega korshalskæder.

 

Raven korshalskæde

Er designet med dybsorte Onyx sten og gunmetal Hæmatit sten med facetter, og enkelte pave sten med klare hvide Himalaya krystaller. En cool sammensætning der med det store sølvkors med krystaller bare gør denne halskæde helt og aldeles fed og unik.

Læs og se mere om Raven mega korshalskæden her

 

Falcon korshalskæde

Er designet med rå matsorte Onyx sten og enkelte pave kugler med klare hvide Himalaya krystaller der er håndsatte på en forgyldt base. Hertil et stort forgyldt guldkors med ekstremt klare krystaller der har et utroligt spil / bling effekt.

Læs og se mere om Falcon mega korshalskæden her

 

Begge disse halskæder er som alle Nirbana Soul smykker, uanset om det er vores armbånd, halskæder, ringe eller øreringe, altid i den højeste kvalitet som kan tåle daglig brug. Denne type perlesmykker er utroligt svære at fremstille i disse meget høje og unikke  kvaliteter, og vi fraråder billige perlesmykke kopier som oftest er indkøbt fra Kina, der typisk ikke helt består af det de lover, og har en meget kort holdbarhed.

Falcon halskæde med korsRaven korshalskæde

 

 

 

 

 

 

 

af MrTetersen