...

Nye smykke designs: Skull armbånd til kvinder

Del

En ny serie af skull armbånd til kvinder & skull armbånd til mænd

Nye modeller skull armbånd med super god stil. Unikke designede armbånd i SKULL serien af smykker til kvinder og mænd. Designede med Tibetanske sølv oxiderede kranier i flot sammensætning med forskellige ægte sten som blå sandsten, gunmetal grå hæmatit og dybsorte onyx sten.

Skull armbånd og smykker generelt er det hotteste tema i øjeblikket, og vores new style smykke designs matcher denne genre helt fantastisk. Skull armbånd til mænd og ligeledes skull armbånd til kvinder giver et råt udtryk, og kan med stort held sammensættes med andre typer af armbånd

Skulls har for bl.a de Tibetanske buddhistmunke, en del betydninger og bruges ofte i deres smykkekunst. En interessant betydning er bl.a at symbolder og smykker med skulls minder om at livet ikke er forevigt, og vi derfor skal tage vare på os selv, og nyde, og bruge den tid vi er her med respekt for os selv og vores omgivelser.

Nirbana Soul er Dansk designede smykker i en klasse for sig selv. Unik kvalitet hvor der er kælet for alle tænkelige detaljer, og designs i verdensklasse og ikke mindst til priser hvor alle kan være med.

Alle materieler er testede og ægte i deres katagori.

Se alle skull armbånd / kranie armbånd til kvinder her

Se alle skull armbånd / kranie armbånd til mænd her