...

Pyrit armbånd til mænd – Nye herresmykker fra Nirbana Soul

Del

Et nyt super lækkert Pyrit armbånd til mænd

I armbånd serien POWER OF THE STONES er der netop lanceret dette nye Pyrit armbånd i herrestørrelse. Designet i dette armbånd er stilfuldt og temmelig råt med de guld grønne massive Pyrit sten.

Pyrit er en forholdsvis tung stenart, og kan minde om råguld.

Lidt info om halv ædelstenen Pyrit

Navnet på smykkestenen er dannet af det græske ord Pyr, hvilket betyder ild. Dette er en smykkesten / halv ædelsten, der kan have bemærkelsesværdig lighed med guld, og man kan bliver bedraget af dens glans.Derfor er stenen også kendt som “Fool er Gold” da guldgraverne i gamle dage ofte tog fejl af materialerne. Men sandt er det, at denne sten indeholder nogle små mængde af guld hvilket gør stenen forholdsvis dyr. Denne sten er også blevet symbolet på penge og lykke, fordi det ser ud som guld og forbindes med solen selv.

POWER OF THE STONES – POWER ARMBÅND

Stenen Pyrit er tillagt mange egenskaber og kræfter. Bland andet siges den at kunne give energi, kraft og overskud til bæreren, og øge selvtilliden hos dem der finder det vanskeligt at træffe beslutninger.

Herre armbånd med POWER

Pyrit findes i Peru, Syd Afrika, Bolivia, Illinois, Colorado, Missouri og New York in America, og i Europa Germany, Spain, Russia, Italy

Se alle Nirbana Soul POWER STONE armbånd her