...

NYT POWER lava armbånd til damer og herrer

Del

Nye POWER LAVA ARMBÅND – med sorte vulkanske lavasten

To nye lava armbånd, et i dame eller pigestørrelse, og et i herre eller drengestørrelse har set dagens lys. Begge armbånd er et nyt supplement til Nirbana Soul smykkeserien “Power og the stones” som er baseret på armbånd designs med forskellige halvædelstene, krystaller og kvarts, alle materialer der gennem århundreder er blevet tillagt forskellige “kræfter”.

Armbåndene i POWER serien er typisk rimeligt simple i deres design da der overvejende benyttes én type af sten i de enkelte modeller.

På billedet, lava armbånd i herre og damestørrelse.

Lidt om Lavasten

Lavasten hvis korrekte navn er Basalt, fremkommer af afkølet lava som oprindeligt kommer fra jordens indre. Ordet “basalt” kommer fra det sene latinske ord “basaltes” som i grunden er en stavefejl i det latinske, da ordet skulle være kommet af “basanites” som betyder “meget hård sten.” Teksturen på stenen er meget rå, og med ujævnheder og små huller som er opstået ved den hurtige nedkøling som oftest forekommer når lavaen hurtigt strømmer ud af f.eks. et vulkanudbrud. Når man sidder med stenen i rå form kan man have en følelse af at den er skrøbelig og nem at få til at smuldre hvilket slet ikke er tilfældet da stenen er virkelig hård og modstandsdygtig.

Her finder du Nirbana Soul POWER ARMBÅND til mænd og kvinder

Lava armbånd til mænd

Lava armbånd til kvinder

Lavasten brugt til smykker går tilbage til 19. århundrede, Italien, da juvelerer begyndte at bruge sten fra vulkanen Vesuv. Siden da er brugen blevet mere almindeligt, men stadig ikke så kendt som andre sten.

De åndelige og helbredende egenskaber af Lava sten

Lava sten benyttes ofte til “hot rock” terapi på grund af sin medfødte evne til at holde og afgive varme. Hvilket er dens fysiske evne til at helbredende kroppen.

På den åndelige side er lava tillagt utroligt mange engenskaber

Lavasten er den faste form af brand. Det er derfor en sten der er forbundet med Phoenix og genfødsel. Den hjælper til at bringe hurtige konklusioner på forskellige opgaver og dem der jagter drømme. Den bidrager til at styrke dem, der er svage eller ubeslutsomme. For dem med en fyrig ånd hjælper lavasten til at skabe balance. Da stenen er resultatet af ofte voldsomme naturfænomener, anses den for en meget stærk sten og en  sten der hjælper bæreren til at lykkes under kriser og kaotiske omstændigheder. Da lava kommer fra, og er af jorden har lavasten ry for at hjælpe bæreren til at være mere i harmoni med Moder Jord.