Pressemeddelelse Silverline – Armbånd & halskæder

Del

”UDØDELIG ROMANTIK” 

Smykkedesigneren Ania Kowalska har skabt en ny spændende serie af armbånd og halskæder i den specielle macramé teknik. Smukt knyttede snore fastholder alle de udvalgte og håndforarbejdede smykkesten og hvert design udtrykker personlighed.

Nirbana Soul er navnet på serien som nu lanceres i Danmark og den omfatter over 150 forskellige designs til kvinder og mænd, samt unisex halskæder. Nirbana Soul smykkeserien henvender sig til den trendy, modebeviste og individuelle livsnyder, som ønsker høj kvalitet i stilfulde smykker, men til en overkommelig pris.

Smykkerne, armbånd, halskæder og øreringe, er fremstillet af de fineste smykkesten og materialer fra hele verden og tæller bl.a. Himalaya Krystal, Opal, Agat, Lapis, Onyz, Amatyst, Vulkan og Lava sten, Ferskvands perler, Rav, Månesten, Quartz, Koral, våben-metal, egetræ, gummi, samt sølv – og guldbelagte kugler.

Power serien omfatter forskellige helbredende Magnet armbånd og nye spændende sammensætninger af krystal og mineralstene. ”Power of The Stones” er et healende alternativ til almindelige smykker.

Nirbana Soul smykker er allergitestede og overholder de europæiske standarder for indhold af Bly, Nikkel og Cadmium. Smykkerne er helt unikt Micro coatede med et meget tyndt lag flydende glas som både øger holdbarheden, er antibakteriel og bevarer det smukke udtryk og design i mange år.

Du finder yderligere information og nærmeste forhandler på: Kontakt