...

Kranie – Skull armbånd, ny smykke design kollektion

Del

Kranie /skull armbånd designer kollektion fra Nirbana Soul

Armbånd designet med rigtige Tibet skulls eller “kranier” som måske ville være den helt rigtige betegnelse, er blevet ekstremt “hot” igen. Og både som armbånd til mænd men klart også til kvinder. Blot forventes der i dag en mere gennemført og slilelig kvalitet og udtryk i smykket. Nirbana soul’s designer team har netop udvidet skull smykke serien med en række nye skull design armbånd.

Skull armbånd er klart smykke armbånd med en helt særlig udstråling, men kan faktisk bæres af de fleste på en cool måde. Skull smykker virker meget godt i sammensætning med helt andre smykketyper, og giver blot hele udstrålingen et ekstra pift af frækhed og mod.

Men skull armbånd kan også bæres med andet end blot smyk udstråling som formål. Faktisk har betydningen af skulls en  positivt og fremsynet virkning for bæreren i den buddhistiske tro, i stil med buddha halskæder og andre buddha smykker, og helt specielt for den Tibetanske del.

 

En meget kort fortolkning:

Buddhismter bruger kranium / skull perler til at meditere med, og til at reflektere over betydningen af ​​liv og død. Kraniet symboliserer døden og en ny begyndelse. Det symboliserer det faktum, at døden er uundgåelig, og betydningen af ​​at leve et liv fyldt med medfølelse.

Her finder du skull armbånd til mænd

Her finder du skull armbånd til kvinder