...

Fuldendte glamour perlearmbånd med krystaller

Del

3 nye Odessa perlearmbånd med krystaller

Efter en kæmpe succes med vores Odessa Guldarmbånd med krystaller har vi nu fuldendt en serie på i alt fire perlesmykker, hvor glamour, glitter og femininitet er i fokus. Udover Odessa Gold, der er helt klassisk og eksklusiv, at se på, har vi nu: Odessa Silver, der har et dejlig let look, Odessa Pink med det meget feminine twist og Odessa Black, der har et mere råt udseende. Alle fire er super flotte med hver deres udtryk. De er flotte sammen, men kan sagtens kombineres med andre perlearmbånd som fx dette Hematit armbånd.

Odessa_Armbaand_i_fire_farverHimalaya krystaller siges at forstærke både energi og tankevirksomhed. De bringer stjernernes energi ind i din sjælen. Krystallerne forstærker andre stens energier. Se andre perlesmykker med kræfter i vores Power of the sones serie til mænd og kvinder.

Odessa perlearmbånd med krystaller er en af de smukkeste serier fra Nirbana Soul. Sten / krystalstørrelse ca. 8 mm. Alle Odessa armbåndene leveres i en smuk designet smykkeæske, der kan bruges til opbevaring og er flot hvis smykket er til en gave.