...

Nye Power halskæder

Del

5 nye Power halskæder

Nu lancerer vi disse 5 mega fede Power halskæder. De meget enkle og stilfulde og kan bæres alene eller mixes, hvilket giver det helt rigtige look til dig, der vil være lækker. Er du vild med Power of the stones og stenenes kræfter, så se vores Power of the stones armbånd til mænd her og vores Power of the stones armbånd til kvinder her.

 

Power halskæde, Mat agat

Mattet_Agate_halskaede_i_sort

 

 

Som navnet antyder, så er denne power halskæde lavet i mat agat der, foruden at give et fedt look, siges at kunne hjælpe dig med at holde fødderne på jorden og hjælper med at opnå  bedre fysisk og følelsesmæssig balance. Agat opbygger din selvtillid, giver dig indsigt og beskytter børn. Denne halskæde vil passe super godt med dette Benz armbånd til herre.

 

Power halskæde, Fossiler

Fossiler_halskaede

 

Denne Power halskæde er designet med ægte fossiler, der er over 100 millioner år gamle. Dette gør at alle halskæderne er unikke og kostbare. Fossil koral siges at give sindsro og indre fred samt, at kunne frasortere de negative energier. Stenen er derudover forbundet med platonisk kærlighed, venskab og socialitet. Denne halskæde er virkelig unik. Se mere her. Hvis du ligesom os er helt vild med disse fossiler, så se lige det her perlearmbånd til mænd med samme stentype.

Power halskæde, Sort onyks

Power_of_the_stones_halskaede_onyx

Denne power halskæde med flotte sorte skinnende onyks perler er perfekt sammen med andre halskæder. Fx ville det være et cool mix med denne nye Magnum halskæde i 12 mm Onyks sten og krystaller. Kvaliteten af stenene er super god og halskæden passer til stort set alle outfits. Sort onyks menes at hjælpe til bedre selvkontrol, så man nemmere bliver herre over sin egen skæbne. Onyks stenen siges også at have beskyttende kræfter mod negativitet. Se halskæden her.

 

Power halskæde, Moonstone

Moonstone_halskaede_fra_nirbana_soul

 

Igen en meget unik halskæde se den her, der er lavet af rigtig flotte gRaa-sorte norske månesten (Larvikite sten), der i det rigtige lys har en fantastisk dybde. Månestenen siges at  hjælpe til at holde jordforbindelse og kan virke beskyttende. Den siges at hjælpe med indlæringsvanskeligheder, og fremme de psykiske evner. Se også dette perlearmbånd til piger med de norske månesten. Dette er en halskæde der vil vække folks nysgerrighed.

 

Power halskæde, Fossile koraler

Fossile_koraler_halskaede

 

Virkelig fed hvid power halskæde, der vil være en god kontrast til alle andre farvede halskæder. Power of the stones halskæden er lavet af fossile koraler kaldes også Petoskey Stone, der faktisk er en krystal. Koral krystallen siges, at kunne give dig bedre ekspertise i dit personlige og professionelle liv. Den letter din irritabilitet og hjælper dig til at føle dig bedre med og omkring andre mennesker. Se også dette herrearmbånd med fossile koraler eller dette armbånd til piger.

 

Alle Power halskæderne er ca. 62 cm lange.
Sten størrelse / diameter ca. 10 mm.