Perlesmykker i et fantastisk sæt

Del

Et helt nyt sæt perlesmykker i et smukt design

Perlearmbånd, model Altair & perlehalskæde model Alique:

Er der noget kvinder elsker og fascineres af, så er det smukke smykker og gerne smykker med bling bling effekt, og netop bling bling smykker er der mange af hos Nirbana Soul da flere af vores perle smykker er designet med sten af funklende krystaller i flotte farver og kombinationer.

Her ser I nogle helt fantastiske perle smykker fra Nirbana Soul i form af Aligue armbånd samt Altair perlehalskæde begge med smukke Norske månesten og Himalaya krystaller. Disse perlesmykker kan naturligvis købes hver for sig, men man kan med fordel bære dem sammen for et helstøbt look som med garanti vil vække opsigt hvor end man kommer frem. Sammensætningen af de lidt rå månesten og de mere eksklusive og smukt funklende Himalaya krystaller som disse perle smykker er sammensat af, giver et helt unikt udtryk som gør dette design både ungt og moderne. Både dette armbånd og halskæden kan mixes med mange andre af Nirbana Souls’s perlesmykker både de mere iøjnefaldende eller de jordnære, det er op til den enkeltes smag, men mulighederne er mange.

Moonstone perlesmykker for den kræsne

Perlearmbånd model Altair og perlehalskæde model Alique fra NIrbana Soul kan købes hver for sig.

New Style perlesmykker til kvinder og mænd

Nyt design i perlesmykker, halskæde og armbånd til kvinder fra Nirbana Soul

Hos Nirbana Soul designer vi perlesmykker til mænd og kvinder og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten som er enestående og unik. For at kunne garantere en ensartet og så unik kvalitet for hver eneste smykke vi leverer, bliver alle perle smykker håndlavede og derfor også kvalitetstestede i Europa.

Kom til forsiden hen her

 

Artikel af MrTetersen