...

Herresmykker fra Nirbana Soul

Del

Herresmykker i verdensklasse

Veles armbånd & Phoenix halskæde til herrer

Herre smykker er gået hen og blevet meget populære og det er heldigvis i dag også helt legitimt som mand at pynte sig med smykker så som halskæder og armbånd. For mange mænd er det faktisk blevet en meget stor del af deres påklædning da herre smykkerne er med til at skabe et cool og maskulint look. Mænd vil have herre smykker med kant og personlighed.

Herresmykker fra Nirbana Soul, Tidens designer smykker til herrer

Armbånd og halskæder til mænd, Velez armbånd og Phoenix halskæde

Med det for øje har Nirbana Soul nu designet disse fantastiske herre smykker i et lækkert, råt og maskulint design, som netop er det som vi oplever at mændene efterspørger. Man kan bære halskæden og armbåndet sammen eller hver for sig eller man kan mixe dem med nogle af alle de andre herresmykker som findes i Nirbana Souls store sortement som feks.

Crux eller Blazer for at skabe en unik udtryksform som passer til enhver lejlighed. Mulighederne er mange og alle Nirbana Soul’s herresmykker sælges til meget fordelagtige priser samtidig med at kvaliteten er i top.

Disse herre smykker er også en oplagt gave ide til manden eller kæresten, hvis han er vild med fede smykker og det vil der for med garanti være en gave der glæder. Begge herresmykker leveres i lækre gaveæsker.