...

Moderne ravsmykker til kvinder > NYE DESIGNS

Del

Moderne ravsmykker til kvinder

 

3 helt nye designs i ravsmykker til kvinder.

Rav er “in” som aldrig før, og det har i den grad kunnet mærkes på industrien; ravet associeres ikke længere med bedstemødre og lange, tunge halskæder, men bruges derimod på lige fod med andre ædelstene – og det er fuldt fortjent! Rav var den første ædelsten der blev anerkendt på verdensplan, og den eneste, der kan findes i Danmark. Vores danske forfædre fik hurtigt overbevist resten af verden om ravets værdi. ”Nordens guld” var et anerkendt betalingsmiddel, og blev Skandinaviens første supersucces på eksportmarkedet. Rav menes i øvrigt at være lykkebringende for de, der bærer det.
Rav er forstenet harpiks fra træer, der eksisterede for mere end 30 millioner år siden. Alt afhængigt af hvilket træ harpiksen kommer fra, kan dets farve og kvalitet variere. Det mest almindelige er uden tvivl en orange-gullig farve, typisk med ujævnheder og uklarheder, men hvad mange ikke ved, er at rav faktisk også findes i vinrøde, grønne og endda blå nuancer – disse stykker er dog yderst sjældne.
Nirbana har valgt at imødekomme ravet renæssance med 3 smukke armbånd, hvor der i designet er valgt helt specielle ravtyper, der uden tvivl vil give mange lange blikke og kommentarer. Ravstykkerne er cirka 10 millimeter i diameter, og armbåndets størrelse er justerbar. Med ravsmykker følger der dog også et vist ansvar – man skal nemlig behandle dem med omtanke. Rav kan tage skade hvis det udsættes for alkohol, så dit nye smykke må ikke komme i kontakt med eksempelvis skønhedsprodukter som parfume, hårspray, shampoo og lignende. Ønsker du at rengøre dit smykke, kan det vaskes i lidt lunkent vand, tilsat en dråbe opvaskemiddel. Efter rengøringen anbefaler vi at smykket poleres med babyolie og en sølvpudseklud – sådan en kan man købe i hos de fleste smykkeforretninger. Alternativt kan man tage smykket med til en guldsmed og få dem til at polere smykket for et mindre beløb.

Nirbana Soul har netop designet en lille serie i ravsmykker, eller mere præcist, ravarmbånd til hende, og i en helt speciel ravtype som matcher den nye moderne smykkestil.Aville ravarmbånd - Ravsmykker til kvinder

Ravsmykker - Andorra rav armbånd til hende