Guld skull smykker til mænd

Del

Guld skull smykker

En helt ny og lækker lille serie i skull smykker i guld design. Hidtil har vores skull serie i herrearmbånd hovedsageligt været designet med sølv, stål eller gunmetal låse og skulls / kranier elementer. Men da vi nu har fået muligheden for de korrekte guld skull elementer til vores produktion har disse friske og super cool skull armbånd designs så set dagens lys.

De skull elementer der er benyttet i de tre nye designs er alle i samme stil, nemlig ægte Tibetanske kranier. Kranier der for Tibetanerne er et symbol på hvor skrøbeligt og værdifuld vores liv er, hvilket nok burde få flere af til at tænke lidt over vores liv og færden ;o)

Her en lille beskrivelse af de tre nye guld skull smykker :

EDGE. – Maskulint og meget unikt i sin enkelthed der er designet med Tibetanske guld kranier, mellemmørke blå Zebra Jaspis sten, kbyttet med sort specialtråd.

SPIKE – Lidt mere råt og maskulint med designet i “frostede” sorte agat sten, Tibetanske kranier og ligeledes sort specialtråd.

EPIC Gold – En komplet guld skull armbånd som er helt enkelt i stilen, og passer perfekt til at blive båret sammen med andre armbånd til at matche op. Ligeledes knyttet med sort specialtråd og guld logo-lås.

Skull smykker og armbånd specielt, er igen, og helt forståeligt, totalt “in” igen, og bæres nu af alle typer mennesker, uanset mænd eller damer. Disse smykker er perfekte at sammensætte med andre armbånd for derved at “designe” sin helt egen stil.

Husk at alle vores smykker er unikke i kvalitet og udførelse, og har alle gennemgået diverse allergitest og ægthed på sten og metaller.

Du kan desuden læse meget mere og detaljeret om vores helt unikke kvalitet her: Smykker i verdensklasse

Du kan se flere detaljer om de enkelte guld skull smykker på de ovenstående links. Eller klikke på dette link her: Sølv og guld Skull smykker til mænd

Guld skull smykker mænd Nirbana Soul skulls