Hvordan bliver et Nirbana Soul design til

Del

Der er flere måder vi arbejder på for at skabe vores smukke og unikke smykker.
Nogle gange designer vi smykker blot for skønheden i det færdige resultat. Det kan være næsten umuligt til tider ikke at blive inspireret af så mange forskellige smukke materialer som vi arbejder med i dagligdagen.

En anden måde vi også designer på er, at fokusere mere i retning af de healende aspekter af stenene. Halvædelstene, krystaller og mineraler har været brugt i århundreder i alle kulturer, religioner, og imperier for deres helbredende kræfter, og dette vil vi gerne viderebringe i vores smykker således at design, udseende og ”power” går op i en højere enhed.

Selv når vi designer med henblik på energi mæssige egenskaber, ofrer vi aldrig skønhed fordi vi mener at det er vigtigt at være visuelt tiltrukket af dine smykker. Således er der en masse tanker der går ind i vores design og fremstilling af smykker. For først og fremmest, tror vi på vigtigheden af ​​positiv energi, både at dele, men også at modtage energien, så alt, hvad vi designer bør fremmer en positiv energi.

Vi har naturligvis altid bemærket at vores smykker tiltrækker opmærksomhed og mange komplimenter, ikke bare fra folk du kender, men også fra fremmede man møder på sin vej. Faktisk er vores smykker ofte med til at ”åbne” samtalen. Komplimenter ikke blot får dig til at føler dig godt tilpas, men bringer også dejlig positiv energi i din retning. Faktisk er det er en ret cool ting, når noget så ganske simpelt som et smykke kan få folk til at starte en samtale med en person, som de måske aldrig har talt med før.

Alt hvad vi tilbyder, er håndlavede. Vi er meget omhyggelige med at vælge hver eneste type materiale vi benytter. Vi bruger faktisk materiale fra det meste af verden for at give dig de smukkeste og mest unikke ædelstene og designs. Således er vores smykker unikke på sin egen måde da alle sten er forskellige i farvesammensætning og nogle gange også en smule i størrelse.

Afvigelser fra de viste designs i vores produktkatalog vil dog oftest være minimale da vi også gerne vil give dig som bruger den bedst mulige oplevelse.

Men nyd vores kollektion af designer armbånd, halskæder og øreringe her online, og bedøm selv om ikke vores smykkedesignere har udført deres arbejde til fuld tilfredshed.

 

Comments

There are no comments yet.

Leave a comment