...

Nirbana Soul Mala armbånd (Buddhistisk inspireret bede armbånd)

Del

Nyt spirituelt Mala armbånd til mænd og kvinder

Et nyt design fra Nirbana Soul, et Mala armbånd, designet med inspiration i de buddhistiske bede armbånd. Armbåndet består af “natural Miracle Agate Beads” med graverede Lotus mønstre for Buddhismen. Stenene kaldes også for “Pearls of life”

Stenene varierer som naturen, i farver og mønstre, og farvenuancerne spænder fra næsten mættet sort, over brun, gulligt og til kraftig orange.

Buddhistisk Mala armbånd – Inspireret design fra Nirbana SoulEn kort forklaring om brugen af Mala’en.

Mantraer gentages typisk ofte hundredvis eller endda tusindvis af gange. Mala’en bruges som hjælpemiddel så man kan fokusere på betydningen eller lyden af mantraet end at fokusere på at tælle sine gentagelser. En gentagelse siges normalt om hver perle, mens du med tommelfingeren, og i urets retning drejer perlen. Nogle traditioner kan opfordre til bevægelse i uret retning, eller at man benytter en specifik hånd og finger til at “rulle” med. Både hinduer og buddhister vender traditionelt mala’en rundt og for derefter at “gå” tilbage i den modsatte retning. I den buddhistiske tradition, tjener denne reversering af perlerne, at minde udøvere om at det er muligt at bryde cyklusen af fødsel og død. Ofte gentages disse mantraer over 10.000 gange!
Her finder du vores Mala armbånd til kvinder og Mala armbånd til mænd