Om tigerøje sten

Tigerøje sten

Tiger øje sten - Tiger eye stoneFacettet tiger øje sten - Faceted Tiger eye stonesOm fuchsia Tigerøje sten

Om tigerøje sten (Kvarts) – For klarsyn og fokus

Denne smukke sten er halvgennemsigtig kvarts med silkeglans og striber i tigerens sorte, gule, brune og gyldne nuancer. Den kommer fra Nambia og relaterer især til kronechakraet, den øvre del af hjernen. Stenen findes i Afrika, Indien, Mexico, Sri Lanka og Østrig.

Det skarpe Tigerøje kan øge koncentrationen, evnen til at se tingene klarere og handle derefter. Derudover siges Tigerøje at bringe held og give ekstra styrke, mindske stress og få blodet til at størkne hurtigere.

Jorden er meget rig på mineralet kvarts, som er dannet af strandsand, ilt og granit, der tilsammen giver formelen SiO2. Kvarts findes overalt i Verden, blandt andet i Danmark, og er den mest anvendte smykkesten. Den findes i mange størrelser og dens hårdhed gør det let at skære den i mange forskellige former. Ren kvarts er i sig selv klar, men den kan blive mange forskellige farver i kombination med grundstoffer som jern, nikkel, titan og asbest.

Kvarts er kendt for sin beroligende og afstressende effekt. Den kan også hjælpe med at skabe inspiration, fornyet håb og personlig indsigt og nå ud til andre.

Virkningerne skulle være særligt gunstige for stjernetegnene Tvillingerne, Løven og Jomfruen.

Tigerøje har en hårdhed på 7.

‣ Se Nirbana smykker med tigerøje sten

Brown Tigreøje i 10mm

10mm brun Tigreøje sten

Facetteret Tigreøje sten

10mm brun Tigreøje sten – 128 facetter

Fuchsia Tigreøje i 10mm

10mm fuchsia Tigreøje sten