...

Røgfarvet Kvarts

Smoky quartz – Røgkvarts

Info om smoky kvartz - Smoky quartz informationNatural kvarts sten10mm crackle crystal

Smoky quartz – Røgkvarts

For jordforbindelse og meditation

Denne natursten i let slørede gråbrune nuancer findes hovedsagligt i Østrig og Afrika. Røgkvarts kan hjælpe ejeren til at se lyset for enden af tunnelen i mørke perioder og kan give ny livsenergi til mennesker med depression og selvmordstanker. Stenen bliver ofte brugt under meditation til at opnå øget selvbevidsthed. Røgkvarts har desuden en udrensende effekt og kan modvirke kræft, infektioner og bindevævsproblemer.

Jorden er meget rig på mineralet kvarts, som er dannet af strandsand, ilt og granit, der tilsammen giver formelen SiO2. Kvarts findes overalt i Verden, blandt andet i Danmark, og er den mest anvendte smykkesten. Den findes i mange størrelser og dens hårdhed gør det let at skære den i mange forskellige former. Ren kvarts er i sig selv klar, men den kan blive mange forskellige farver i kombination med grundstoffer som jern, nikkel, titan og asbest.

Kvarts er kendt for sin beroligende og afstressende effekt. Den kan også hjælpe med at skabe inspiration, fornyet håb og personlig indsigt og nå ud til andre.

Virkningerne skulle være særligt gunstige for stjernetegnene Skytten og Stenbukken.

Røgkvarts har en hårdhed på ca. 7. på Mohs skalaen (1 – 10 hvor diamant ligger på 10)

 

Røgfarvet Kvarts i 10mm

10 mm. røgfarvet Kvarts sten

10mm natural kvarts

10 mm. natural kvarts sten

Krystal sten i 10mm

10 mm. knitren Krystal sten