...

Om lavasten

Køb smykker med lavasten hos Nirbana!

Hos Nirbana forhandler vi smykker med lavasten i højeste kvalitet. Både armbånd og halskæder med lavasten er enorm populære, da det fungerer til mange forskellige outfits og begivenheder. Vi sætter en ære i at arbejde med lavasten, og hvis du vil læse mere omkring hvordan den udvindes og hvilke spirituelle effekter stenen har, skal du blot læse videre nedenfor. Husk at stenen både kan købes i vores smykker, men også seperat!

Om lavasten - info om lavastenBrun lavasten 10mm

Lavastenens kræfter

Lavastenen besidder nogle skønne egenskaber, som giver dig højere velvære på flere parametrer. Det siges at lavastenen både giver dig følelsen af fysisk stærkhed og udholdenhed, som gør dig mere selvsikker og i bedre form i din hverdag. Samtidig opnår du også et bedre og højere psykisk velvære, da stenen giver dig en stærkere psyke og mere overskud i din hverdag, hvilket gør dig klædt på til at stå overfor udfordringer – særligt på arbejdspladsen. Slutteligt siges det at lavastenen trækker kraft fra jorden op til dig, hvilket skaber foryngelse og fornyet energi til dem som bærer den. 

Hvordan udvindes lavastenen?

Den sorte Lava er et vulkansk stenart, som dannes af lavaskum under lavabrud. Da det er et naturprodukt, kan stenene variere i form og størrelse. Overfladen er ru og lidt ujævn og stenen er forholdsvis let.
Opvarmede lavasten, såkaldte “hot stones” er desuden populære til massage og afspænding. Med inspiration fra kinesiske medicintraditioner føres stenene gennem kroppens meridianer og skaber balance i krop og sjæl. Det er en meget populær oplevelsesgave.

Du kan se eksempler på vores armbånd til mænd med lavasten her!

Nedenfor ser du hhv. vores sorte og brune lavasten.

Sort lava sten

10mm vulkansk sort Lavasten

Brun lavasten 10mm

10mm vulkansk brun Lavasten