...

Om humør perler (Mood pearls)

Om humør perler og armbånd

Mood stones – Humør sten – Humørsmykker

Med inspiration fra ”Mood Jewlery,” som var voldsomt populært allerede i 60’erne og 70’erne, har vores designere skabt disse spændende “Mood pearls” der skifter farver, når du bærer dem. Mood Beads kendes også under navnet Mirage Beads. De eksotiske sten, der indeholder flydende krystaller, har den særlige egenskab, at de hele tiden ændrer farver – påvirket af selv små ændringer i din kropstemperatur. Disse små ændringer i temperaturen i underhuden er meget påvirket af vores generelle sindsstemning.

På den måde afspejler Mood Beads båret direkte mod kroppen, som armbånd eller halskæde din eller din partners sindstilstand – og heraf udspringer navnet Humør sten / mood stones

Farvespillet i stenene varierer fra helt sort – prøv at lægge dit humørarmbånd i fryseren – og over i et farvespil i alle regnbuens farver, når stenene registrerer din aktuelle kropstemperatur.

For at kunne aflæse korrekt er de ydre temperaturer naturligvis en faktor. Hvis f.eks er mood armb bæres udenfor i frostvejr, så vil det give en anden aflæsning en hvis båret indendørs i stuetemperatur. Derfor skal farverne læses i nogenlunde samme omgivelser.

Her kan du læse de overordnede farver:

MØRK BRUN – Nervøs

RØD – Irriteret

ORANGE – Urolig

GRØN -Romantisk / følelsesmæssig

MØRK LILLA – Glad

BLÅ – Afslappet og i balance

Vær opmærksom på at vi alle et forskellige mængder af væske og fedtvæv i vores underhud som kan påvirke overfladetemperaturen hvorfor skalaen præcist for DIG kan variere.

Alle informationer om humør sten er vejledende, og bør tages som ren underholdning.