...

Vores personlige Julegave til dig :)

Del

Gratis – personlig og lykkebringende julegave, fra os til dig : )

Vi ønsker dig som kunde, rigtig god jul & et fantastisk nytår, og samtidigt alt held og lykke fremover med dette lykkebringende “talisman” armbånd. Som vi gerne vil give dig i julegave (Medfølger ordrer på 200 kr og derover, køber du for mere end 500 kr kan du vælge to : )

Den unikke Himalaya fossile koral krystal/sten siges af de Tibetanske munke at være den mest held og lykkebringende sten der findes. Og jo mere hvid og klar den kommer, jo mere “power” siges den at have.  Din sten er naturligvis i den mest klare hvide der findes : ) Den lykkebringende “virkning” skulle efter sigende være ekstra kraftfuld når stenen gives som gave. Derfor har vi valgt denne sten som vores gave til dig.

Det er et enkelt og fint lille armbånd, med sort eller brun tråd. Håndknyttet Dansk håndværk og monteret med en facetslebet Himalaya fossil koral krystal/sten

Disse fossile koraler er fra en urgamle havbund der i stil med diamanter er blevet sammenpresset gennem millioner af år, og i dag mines i ca. 2800 meter højde i Himalayabjergene.

Du vælger selv om det skal være med sort eller lys brun tråd og armbåndet er justerbart og passer til både mænd, kvinder og børn

Krystal størrelsen er ca. 8 mm.

Du modtager denne gave i en lille flot æske du nemt kan bruge som gave, eller til at opbevare dit armbånd i.

Din julegave – Talisman armbånd med sort tråd

Din julegave – Talisman armbånd med brun tråd

 

Det med SMÅT 🙂  

Gaven medfølger for ordrer over kr. 100,-  Husk selv at vælge din foretrukne farve tråd.

– Kun én gave pr. person – køber du for mere end 500,00 så kan du dog vælge to Talisman armbånd

– Gælder kun så længe vi har lager (du kan altid se om der er flere tilbage når du ligger din gave med i kurven)