Et nyt feminint armbånd – et design smykke til kvinder

Del

Nyt og feminint armbånd design fra Nirbana Soul

Nirbana Soul’s samarbejde med det det internationale firma Swarovski har resulteret i en ny serie af designede armbånd med et helt unikt og feminint udtryk.
Originale swarovski elementer er meget smukke og holder deres glans og dybde i langt tid selv ved dagligt brug, og disse unikke elementer giver vores designere nogle nye muligheder i farvesammensætninger og materialebrug.

I dette første design i Swarovski krystal serien er der benyttet klare rosa / fersken farvede krystaller der med deres klare transparente farve står i et perfekt modspil til de dybsorte onyks sten der med deres bløde facetter fanger og spejler lyset.

Model Celiani er et feminint armbånd som passer til nært alle typer af påklædning og praktisk talt også alder på bæreren. Dette armbånd kan også med stort helt sammensættes med andre af vores armbånd eller helt andre typer af smykker blot disse også har et feminint touch.

Trods brugen af disse dyre og originale førsteklasses krystaller og perler holder vi på dette Swarovski armbånd, som med alle vores kvalitetssmykker, en yderst fornuftig pris. Model Celiani koster kun 429,00!

Model Celiani – Swarovski krystal armbånd kan se og købes her

Originalt Swarovski armbånd Rosa fersken krystaller fra Nirbana Soul

 

Vi glæder os til løbende at introducere nye krystal modeller..