Store armbånd til mænd i 12 mm sten – Ny serie

Del

NYT HOT – Store armbånd til mænd med 12 mm sten

Så er der store herrearmbånd på vej!

Er du en af de mænd, der synes at Nirbana Souls traditionelle Shamballa style armbånd ser lige lovligt små ud omkring dine håndled? Så er der nu gode nyheder på vej til dig!

Hvor der ellers anvendes sten på 8 eller 10 millimeter til de traditionelle armbånd, lancerer Nirbana Soul nu en kollektion bestående af 6 herrearmbånd, hvor stenene er hele 12 mm i diameter! Dette sker efter at vi har oplevet stor efterspørgsel på kraftigere armbånd, særligt fra de store fyre, der måske træner en del.

Ægte sten og krystaller

Som altid anvendes der kun ægte sten og krystaller i fremstillingen af vores smykker – ingen plastik eller syntetiske materialer. Til fremstillingen af de 6 nye medlemmer af Nirbana-familien er der blandt andet anvendt forskellige kombinationer af både facetterede og runde onyx-mineraler. Onyx er et sort, mat og meget hårdt mineral, som når det bliver facetteret til diamant-lignende form, bliver blankere end ellers. I samme materiale er der også anvendt en onyx sten, hvori der er en håndskåren sølvdrage, der er skåret af tibetanske munke. Der bruges også små Himalaya-krystaller, der siges at forstærke bærerens energi og tankevirksomhed, og oven i købet modvirker statisk elektricitet. I en af modellerne er der også anvendt den smukke halvædelsten kaldet Blå Agat, der udover at have en utroligt flot og meget iøjnefaldende farve, siges at skabe ro og harmoni, og desuden menes at have stor kraft til at tiltrække kærlighed til bærerens liv. Sidst men bestemt ikke mindst er det lysebrune armbånd, som du kan se herunder, fremstillet i ægte fossile sten.

 

Gode priser på store armbånd

Armbåndene kommer til at koste omkring fra kun 399,00 kroner, hvilket er i samme prisniveau som på de mindre modeller med 8 og 10 mm.. selv om de sten og mineraler, der er anvendt, er både større og tungere end ellers. Her får du et armbånd, der passer perfekt til dit eller din kærestes håndled, dimensionalt set.

Meget snart introducerer Nirbana Soul også flere designs i halskæder med sten på 12 mm, og i forskellige længder der passer til netop din stil. Så meget snart kan selv de mest veltrænede pynte sig med Nirbana smykker i de helt rigtige størrelser.

Hvis du vil være sikker på at se de kommende nye modeller først, hvad enten det er om disse store armbånd eller andre typer af designs, så anbefaler vi stærkt at du tilmelder dig vores VIP nyhedsbrev hvor vi “poster” alle nyheder, sender ekstraordinære tilbud, tilbyder og unikke modeller som ikke tilbydes til andre og andre spændende tilbud og nyttige informationer.. Kort sagt kan det godt betale sig at tilmelde sig hvis man som de fleste, er vilde med vores smykker ;o)

Følg med her på bloggen og på www.nirbana.dk for at modtage mere information om både halskæderne, og de nye, store armbånd når der kommer flere designs.

Se alle store armbånd her

Af MrTetersen