...

Rewan Riko Vinter kollektion

Del

Smykker efter hjertet, designet af sangeren og komponisten Rewan Riko

Rewan Riko smykke designs

Nirbana Soul har netop lanceret en lille eksklusiv kollektion, designet af sangeren Rewan Riko.
Med udgangspunkt i Rewans meget jordnære personlighed er det store omdrejningspunkt for de 7 designs helt naturligt blevet “jorden” som centrum, og med brug af specielle stentyper er dette lykkedes til nærmest perfektion.
Rewan har designet to sæt armbånd, et i herrestørrelse og et i damestørrelse. Sættene matcher hinanden men med et mere feminint touch på damemodellerne naturligvis. De tre armbånd i hver sæt matcher ligeledes hinanden, men kan også fint bæres individuelt.

Til disse armbånd har Rewan desuden designet en super fræk halskæde med en god længde på 94 cm.

Rewan Riko – Woman

Rewan_Rico_Woman_Bracelets

Rewan Riko – Men

Rewan_Rico_Mens_Bracelets

Rewan Riko – Unisex necklace

Rewan_Rico_unisex_necklace

 

Hvad du måske ikke vidste om Rewan Riko…

Rewan Riko – sangskriver, sanger, musiker og producer.

Rewan Riko er igangsætteren og entreprenøren. og af kurdisk afstamning, men født og opvokset i Århus. Han er 25 år.

Rewan elsker at skabe og at tage intiativer – altså at få ting til at ske – og at få sine drømme til at blive virkelighed. Han har I flere år arbejdet for at skubbe unge med indvandrer baggrund i gang med en musikkarriere. Det har han blandt andet gjort ved at være medinitiativtager til bl.a “Musik Global” på Musikkonservatoriet og projektet REAL hvor Rewan sad med i baggrundsgruppen.

“Brand New Records”

er navnet på det produktionsselskab som Rewan sammen med produceren Claus Holm, både ejer og driver. Desuden er der tilknyttet publishing og pladeselskabs aktiviteter til B.N.R. Studiet som er beliggende på det hyggelige Trøjborg er centrum i mange af de musikaktiviteter som Rewan er bagmand for. Her inviteres en lang række unge artist talenter til at prøve kræfter af med både sangskrivning og indspilning af nye sange. Sange der også pitches ud til kendte publishers, der arbejder verden over. I studiet mødes en lang række musikere. Heriblandt finder også spændende musikere med fremmedartede østlige instrumenter, og oftest i spændende fusioner med moderne vestlige lydflader.

Det er i denne smeltedigel af musikalsk pionerånd, trioen Li Dinê er blevet til. Li Dinê består af Samuel Sindi, Gare Sazka og Rewan Riko. Denne trio har til trods for at man endnu ikke har udsendt sit debutalbum, fejret kæmpe stor succes i mange dele af Mellemøsten, her ikke mindst i Kurdistan (nordlige Irak) som jo er det land som Rewan oprindeligt stammer fra. Første single “Were Were Yare” opnåede således førstepladser på en række Tv-stationers hitlister, og opnåede på kort tid 1,2 millioner YouTube hits. Li Dinê har så sent som 18. August 2013 omsider udsendt sin første single I Danmark. Titlen er “Take Me Home”.
Li Dinê`s debutalbum udsendes i Danmark medio oktober.
Rewan Riko er som sanger og sangskriver den mest centrale figur i trioen.

Se Li Diné videoen her